26 / 04 / 2024

Manisa Salihli yıkım

Manisa Salihli yıkım

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Manisa Kula’daki ortaokul için yıkım kararı!

Manisa’da kamu ve eğitim binalarında deprem soruşturma raporu hazırlandı. Bu kapsamda Kula'daki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu için yıkım kararı alındı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 1 milyar 200 milyon TL!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturumunda, büyükşehirin 2019 yılı performans programı, gelir tarifeleri ve 2019 mali yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi

Manisa Büyükşehir'den 28.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Manisa Şehzadeler'de yıkım!

Manisa Şehzadeler'deki Çeşnigir Camisinin etrafında kamulaştırma yapılan alanda yıkım çalışması gerçekleşti. Çeşnigir Camisinin de tarihi dokusu da gün yüzüne çıktı.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Manisa Yeni Bedesten Çarşısı için yıkım başladı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski kamyon garajının bulunduğu alana yapılacak olan Modern Pazaryeri, Yer Altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaat alanı içerisinde kalacak olan, iş yerlerinin yıkımına yüklenici firma tarafından başlandı.

Manisa Büyükşehir'den 2 bin 400 kilometre asfalt!

Mahallesi ile Gördes’e bağlı Dikilitaş Mahallesi arasında kalan yolda da bakım ve onarım çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir'den borç yapılandırma uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı tarafından çıkarılan 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu’yla MASKİ’ye borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmaya devam ediyor.

Manisa Salihli yıkım Haberi

Manisa Salihli yıkım

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’deki eski kamyon garajının olduğu alanda modern pazar yerinin tamamlanıp hizmete açılmasıyla birlikte yıkımına başlanılan ve halk arasında eski çarşamba pazar yerinde yıkım çalışmaları gerçekleşti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan alana kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi. 

Başkan Kayda, “Salihlili hemşerilerime verdiğim tüm sözleri yerine getirmenin onuru ve gururunu yaşıyorum. Yapılamaz denilenleri yaptık, hayal edilen projeleri ilçemize kazandırdık. Hizmet yağmuru, 2019 yılında da sürecek. Yıkım çalışmaları biten eski çarşamba pazarının da yer aldığı 63 dönümlük bu alana devasa bir kültür merkezi yapacağız. Kültür merkezinin içerisinde ise konferans, seminer, eğitim, sinema, düğün ve nikah salonları bulunacak. Merkezin altına ise yer altı otoparkı yapılacak. Kültür merkezi, hem ilçemize yeni bir yaşam alanı daha...