16 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı orta ölçekli osb

Manisa Saruhanlı orta ölçekli osb

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı’ya Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi kuracaklarını bildirdi..

2 ildeki 131 adet arsa ve arazi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Saruhanlı Belediyesi, 131 adet arsayı satışa sunuyor. İşte satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa Saruhanlı'da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

Manisa Saruhanlı'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa Saruhanlı'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 967 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Manisa Saruhanlı orta ölçekli osb Haberi

Manisa Saruhanlı orta ölçekli osb

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı’ya Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi kuracaklarını bildirdi.

Milletvekili Berber, 7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı’da Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve partililerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’ndaki ziyaretinde bir müjdeyi paylaşan Berber, Saruhanlı’ya kurulacak Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi için yer tespiti yapıldığını söyledi.

Saruhanlı’nın geçmişten bu yana talebi olan Orta Ölçekli Sanayi’yi ilçeye yakın zamanda kazandıracaklarını ifade eden Berber, "Bu iş için Saruhanlı Belediyemize ait uygun bir yer tespit ettik. Bizlerde bu ziyaretimizin bereketi olarak Belediyemize ait 84 dönümlük yer ile yanındaki kıraç...