28 / 03 / 2024

Manisa Şehzadeler asfalt

Manisa Şehzadeler asfalt

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesi 17 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Millet Bahçesi ihalesini 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler 547 konut projesinin ihalesini 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Şehzadeler asfalt Haberi

Manisa Şehzadeler asfalt


Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda temel çalışmasına başladı. Çalışmayı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de yerinde inceledi. Temel çalışmasının ardından iki mahalleyi birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması da yapılacağını vurgulayan Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “İl genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda da Şehzadeler ilçesinin Sancaklıiğdecik ile Karaoğlanlı arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladık. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.




Manisa Büyükşehir...