26 / 04 / 2024

Manisa Şehzadeler Belediyesi

Manisa Şehzadeler Belediyesi

Şehzadeler Belediyesi olarak büyük bir kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu belirten Başkan Ömer Faruk Çelik, “Gecekondulardan oluşan bazı mahallelerde sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız” dedi

Manisa Şehzadeler'de apartman inşası sırasında kaza meydana geldi!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde inşasına başlanan apartmanın temel kazısı yandaki binaya zarar verdi. Vinçle desteklenen apartman belediye ekiplerince boşaltıldı, bina ise mühürlendi.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nin 2016 bütçesi ne kadar?

Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısında 2016 yılı performans programı ve mali hazırlık bütçesi görüşüldü. 2016 yılı bütçesi 85 milyon lira olarak belirlendi.

Şehzadeler Belediyesi sosyal tesis projesini tanıttı!

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri karara bağlanırken, Veziroğlu Mahallesi’ne yapılacak olan sosyal tesis ile ilgili de sunum yapıldı.

Manisa'ya teleferik hattı yapılacak!

MANİSA'NIN Şehzadeler ilçesi Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, teleferikle ilgili müjdeli haberi Mart ayı meclis toplantısında verdi. Çelik, Manisa'nın 40 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğünü ifade etti.

Manisa'ya teleferik ve 2 otel yapılacak!

Manisa 'nın Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, teleferikle ilgili müjdeli haberi Mart ayı meclis toplantısında verdi.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden Şahinbey'e ziyaret!

Şahinbey Belediyesi’nde yapılan parklar, yeşil alanlar, sosyal tesisler, konut projeleri ve belediyenin diğer çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Gaziantep’e gelen Manisa Şehzadeler Belediyesi Başkanı Şahinbey'i ziyaret etti

2 ildeki 131 adet arsa ve arazi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Saruhanlı Belediyesi, 131 adet arsayı satışa sunuyor. İşte satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Şehzadeler Belediyesi Haberi

Manisa Şehzadeler Belediyesi

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Egeli Sabah'a yaptığı projeler ve geleceğe dönük çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Spil Milli Parkı'na yapılacak teleferik ve oteller projesi ile ilgili yer tesliminin 27 Mayıs 2015'te yapıldığını belirten Başkan Çelik, "Teleferik Manisalıların 40 yıllık hayali. Teleferik ve oteller birlikte yapılsın istedik. Sağolsun Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu da destek oldu. Otellerin projeleri tamamlandı. Otellerin inşaat ruhsatını belediyeden vereceğiz. Birkaç ay içerisinde hem otellerin hem de teleferiğin temelleri atılacak. 1.5-2 yıl içerisinde hem oteller hem teleferik bitmiş olacak. Böylece Manisalıların 40 yıllık hayali gerçeğe dönüşecek" dedi. Şehzadeler Belediyesi olarak büyük bir kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu anlatan Çelik, "Bu proje İshak Çelebi, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe ve Dilşikar gibi mahallelerimizi ilgilendiriyor. Buralar tamamen gecekondulardan oluşuyor. Buralarda...