27 / 04 / 2024

Manisa Şehzadeler sosyal tesis

Manisa Şehzadeler sosyal tesis

MANİSA'da, 22 bin 100 metrekarelik arazide yapımı planlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri için ilk adım atıldı. Geçtiğimiz gün ihalesi tamamlanan tesisler için Haziran ayında temel atma töreni yapılacağı öğrenildi.

Manisa Şehzadeler'e sosyal tesis inşa edilecek!

Şehzadeler Belediyesi Belediye Meclis toplantısında yapılacak yatırımlar görüşüldü. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesi'nde yapılacak sosyal tesisin müjdesini verdi. Toplantıda Meclis üyelerine projeyle ilgili kısa bir sunum yapıldı.

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

6 soruda TOKİ Manisa Sosyal Konut Projesi 2022! Manisa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, yüzyılın projesi olarak tanılanan TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detaylarını paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Manisa'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Manisa'da konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Manisa Sosyal Konut projesi detayları...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 konut ve 54 dükkan!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Manisa Şehzadeler'de 547 konut ve 54 dükkan hayata geçirecek.

Manisa Şehzadeler sosyal tesis Haberi

Manisa Şehzadeler sosyal tesis

MANİSA'da, 22 bin 100 metrekarelik arazide yapımı planlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri için ilk adım atıldı. Geçtiğimiz gün ihalesi tamamlanan tesisler için Haziran ayında temel atma töreni yapılacağı öğrenildi.


Şehzadeler halkına daha yaşanabilir bir şehir sunmayı hedefleyen Şehzadeler Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yılsonu itibariyle projesi tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin yapım ihalesi tamamlandı. AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ihalenin ardından yer teslimi yapılarak Haziran ayında temel atmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan Çelik, "Temel atma töreninin ardından 10 ay gibi kısa bir sürede bitirmeyi hedeflediğimiz sosyal tesislerimizi, 10 ay sonra halkımızın hizmetine sunacağız. 22 bin 100 metrekare arsa üzerine yapılacak olan bu tesisimizde, 1 adet 600 kişilik kapalı düğün salonunun yanı sıra,...