18 / 04 / 2024

Manisa Şehzadelerdeki asfaltlama çalışmaları incelendi

Manisa Şehzadelerdeki asfaltlama çalışmaları incelendi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Sarıgöl'ün yolları yenilendi!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt atağına başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Çavuşlar Mahallesi’nde 4 kilometrelik asfaltlama yaptı.

Manisa Demirci'de yol çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yolların kalitesini arttırmak amacıyla başlattığı asfaltlama, yama, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'den yeni yol yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi fark yaratan çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda, Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’nden başlayan asfaltlama çalışmaları 20 kilometrelik yol güzergâhında devam ediyor.

Manisa Gölmarmara’da 3 mahalle asfalta kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğun bir asfaltlama programı gerçekleştirirken, çalışmalar Gölmarmara ilçesindeki 3 mahallede tamamlandı.

Manisa'da yollar asfaltlanıyor!

Manisa’nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Arabacıbozköy ile Erdelli Mahallesi arasındaki yaklaşık 11 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Demirci yolları yenileniyor!

İL genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

Manisa Demirci'de yollar yenileniyor!

Manisa il genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Manisa Şehzadeler'deki asfaltlama çalışmaları incelendi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa'da asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Köprübaşı ve Gölmarmara'yla devam etti.

Manisa Akhisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Akhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları, vatandaşlar ve esnaf tarafından olumlu karşılandı. Akhisarlılar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergü n’e teşekkür ettiler.

Manisa'da 80 milyon liralık asfaltlama yapılacak!

Manisa Belediyesi'nin, 2015 yılının başından itibaren il genelinde 80 milyon liralık asfaltlama çalışması yapacağı bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı

Manisa'da asfaltlama çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini dile getirdi...

Manisa Şehzadelerdeki asfaltlama çalışmaları incelendi Haberi

Manisa Şehzadelerdeki asfaltlama çalışmaları incelendi

Kırtık küme evlerine giden yolun asfaltlanacağını ifade eden Başkan Çelik, “30 yıldır süren asfalt sorunu çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kırtık küme evlerine giden yolun tamamında yapılan asfaltlama çalışmasını inceleyen Başkan Çelik’ e Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir ve birim müdürleri eşlik etti. Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinin 30 yıldır yol ile ilgili sorunlarını olduğunu dile getiren Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan, “Öncelikle sayın başkanımıza bu ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu mahallemizin 30 yıldır süren sorunuydu. Bu 30 yıllık sorunu çözüme kavuşturduğunuz için sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Yapacağınız tüm çalışmalarda başarılarınızı devamını diliyorum” dedi.


“60 MAHALLEDE ARALIKSIZ HİZMET ÜRETİYORUZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bugün...