24 / 04 / 2024

Manisa Şehzadelerki 5 katlı apartman yıkımı nasıl olmalı

Manisa Şehzadelerki 5 katlı apartman yıkımı nasıl olmalı

Manisa'da Şehzadeler İlçesi Murat Caddesi üzerindeki 5 katlı bina, yanındaki binanın temel kazma çalışmaları sırasında hasar gördü. Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, bu sıkıntının önüne geçmek için tek çarenin ada bazında yıkım olduğunu söyledi.

İcra takibine alınan borç miktarı 53,5 milyar liraya kadar yükseldi! 

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bankaların tüketicilerden zamanında tahsil edilemediği için icra takibine aldıkları bireysel kredi ve kredi kartı alacakları ise söz konusu haftada 1,1 milyar lira daha yükselerek 53,5 milyar lira olduğunu ifade etti. 

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Son dakika az önce deprem oldu! Manisa'da korkutan deprem! 

Kandilli Rasathanesi son dakika deprem açıklaması yaptı. Manisa’nın Bakır-Kırkağaç ilçesinde saat 16.37’de 3,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 5 kilometre derinlikte oldu.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye 5 taksitle üç iş yeri satacak!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı.

O ilde KDV'den muaf 5 arsa ve arazi satılacak!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 17 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ilde 5 taksitle 6 iş yeri satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan altı adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Şehzadelerki 5 katlı apartman yıkımı nasıl olmalı Haberi

Manisa Şehzadelerki 5 katlı apartman yıkımı nasıl olmalı

Manisa'da Şehzadeler İlçesi Murat Caddesi üzerindeki 5 katlı bina, yanındaki binanın temel kazma çalışmaları sırasında hasar gördü. Manisa'daki evlerin bitişik nizamda olması, bütün binaların aynı tehlikeyi taşıdığını gösterdi. Konu hakkındaki sorularımızı yanıtlayan Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, bu sıkıntının önüne geçmek için tek çarenin ada bazında yıkım olduğunu söyledi. Aynı konuda görüşlerini almak istediğimiz İnşaat Mühendisleri Odası ise açıklama yapmaktan kaçındı. 


ŞEHZADELER İlçesi Murat Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki boş arsaya apartman yapılması için temel kazılırken bitişikteki 5 katlı apartmanın temeli hasar gördü. Apartmanda çatlaklar oluşurken, binada yaşayan beş ailede evlerini boşalttı. Binanın yıkılma olasılığına karşı vinçle destek sağlandı. Vinçle ayakta duran apartman, Manisa'daki bir gerçeği daha gün yüzüne çıkardı.

Kentteki özellikle eski yerleşim merkezlerindeki yapıların bitişik nizamda olduğu düşünülürse,...