20 / 04 / 2024

Manisa Şehzeler kültürevi

Manisa Şehzeler kültürevi

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Yunusemre TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından inşa edilen TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeler hakkında bilgilendirdi.

Kula'ya gençlik kültür merkezi ve pazar yeri geliyor!

Kula Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda yeni Pazaryeri yapılması planlanan alanın, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazaryeri” olması doğrultusunda plan tadilatını yapması için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verdi.

Bursa'daki Özlüce Kültürevi yıkılma tehlikesi altında!

Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne devredilen Özlüce Kültürevi, kaderine terk edildi.

Manisa'ya 7 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği önem ile birlikte çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile destek veriyor.

Manisa Gölmarmara Çocuk Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Gazi Ali Aydın Parkı içerinde yapımını tamamladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde peyzaj çalışmasına başladı.

Manisa Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi devam ediyor.

Manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 678 bin 643 lira + KDV bedelle yenilenen Kültür Merkezi Altı Yeraltı Otoparkı, törenle hizmete açıldı.

Manisa Şehzeler kültürevi Haberi

Manisa Şehzeler kültürevi

Şehzadeler Belediyesi’nin ilçe genelinde ki yapmış olduğu hizmetler hızla devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi Çok Amaçlı Salon ve Kazım Karabekir Mahallesi Taziye ve Kültür Evi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan her iki projenin de kısa bir süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Her geçen gün yeni hizmetleri halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu iki projemizi de inşallah yakın bir zaman içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız. Kazım Karabekir Mahallemizde yapımına başladığımız taziye ve kültürevinde çalışmalar büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Burada yapılacak olan iç tefrişat ve çevre düzenlemelerinin ardından inşallah kısa bir süre içerisinde buranın açılışının yaparak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bir diğer projemizde Adnan Menderes Mahallemizde yapımına başladığımız çok...