19 / 03 / 2024

Manisa Selendi kent yatırımları

Manisa Selendi kent yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi önündeki meydanda peyzaj düzenlemesi yaparak, ilçeye saat kulesi de kazandırdı. Düzenleme gece ve gündüz ayrı güzelliğiyle ilçeye renk kattı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Kent Estetiği Daire Başkanlığı binası inşaatında son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kırtık Şantiyesini ziyaret etti ve mesai öncesinde sahada özveriyle çalışan personellerle görüştü.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi yükseliyor!

İl genelinde gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ndeki çalışmalar tamamlanıyor.

Manisa Selendi kent yatırımları Haberi

Manisa Selendi kent yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün “Hizmetler Manisa’nın en doğusundan başlayacak” sözüyle adeta yepyeni bir kimliğe bürünen Selendi, saat kulesi ve meydan düzenlemesiyle renklendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi Belediyesi önünde bulunan meydanda peyzaj düzenlemesi yaptı. Ardından meydana saat kulesi de konuşlandırıldı. Aydınlatması ve otantik düzenlemesiyle ilçeye renk katan düzenleme, Selendili vatandaşların da beğenisini kazandı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede en güzel çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, saat kulesi ve peyzaj düzenlemesinin Selendi’ye çok yakıştığını söyledi. Selendi’de söz verdikleri gibi her eksiğin giderildiğini aktaran Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek çalışmaların içerisindeyiz. İl genelinde ihtiyaç duyulan projeleri bir bir hayata geçirirken, yaşayan şehirler oluşturma adına da düzenlemelerimiz devam ediyor. Selendi ilçemizdeki...