25 / 04 / 2024

Manisa sokak yenileme

Manisa sokak yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çarşı Mahallesi'nde kentsel sit alanı içerisindeki sokakları harabe görüntüsünden kurtarıyor. Tarihi yapılar restore edilecek.

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Manisa Gölmarmara Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi başlattığı hal yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor, bu kapsamda Gölmarmara Hali yenileniyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Manisa'da hal yenileme çalışmaları devam edecek!

Manisa merkezinde bulunan sebze ve meyve halinde yenileme çalışmaları başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan ve ihtiyaç duyan sebze ve meyve hallerini de yeniliyor

Manisa Sebze Meyve Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezine hizmet veren sebze ve meyve haline yenileme çalışması başlattı.

Manisa sokak yenileme Haberi

Manisa sokak yenileme

Manisa genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da projeleriyle kentin tarihi dokusunu ortaya çıkarıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesinde sokak sağlıklaştırma çalışması başlatılarak bölgedeki harabe görüntü şehre değer katan bir görümüne dönüştürülüyor.


Kentteki tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için başlattığı çalışmalarla, Manisa’daki gizli güzellikleri ortaya çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2. Etap 2. Kısım Sokak Sağlıklaştırma projesine başladı. Çarşı Mahallesi'nde kentsel sit alanı içerisinde bulunan 305, 306, 307, 297, 296, 291, 292, 281, 282 numaralı adalarda yürütülecek olan sokak sağlıklaştırma çalışmalarında dükkan ve işletmelerde bulunan kötü görünüme sahip tüm detaylar değişecek. Tarihsel doku ile modern yapının sentezi şeklinde hayata geçirilen restorasyon çalışmaları tamamlandığında bölge sakinlerine olumlu katkı sağlanacağı düşünülüyor.


Muhtardan pankartlı teşekkür

Çarşı Mahallesi Muhtarı...