26 / 04 / 2024

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri’nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Yarhasanlar Şubesi’nde tahsilat ve abone kayıtları yapılabilecek.

Manisa'da 4 bölgeye arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergül   Özdemir tarafından kuruldu. 

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle  Hakan Yılmaz İle Ufuk Akalın tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Haberi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri’nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Bundan sonraki süreçte Yarhasanlar Mahallesinde yer alan modern binada hizmet verecek olan MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet ulaştıracak.


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce şehre kazandırılan MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri’nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün vatandaşlara daha iyi bir şekilde hizmet verebilmesi adına yeni binaya taşınılmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Genel Müdür Yakup Koç, “Daha önce dar ve yetersiz bir ortamda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içerisindeydik. Yeni binamızla birlikte vatandaşlarımıza daha rahat ve hızlı hizmet vereceğiz” dedi.


DAİRE BAŞKANLIKLARI AYNI BİNADA TOPLANIYOR


Yarhasanlar Mahallesinde yer alan hizmet binasında bütün Daire Başkanlıklarının bir arada olacağı bilgisini...