26 / 04 / 2024

manisa Turgutlu Akçapınar düğün salonu

manisa Turgutlu Akçapınar düğün salonu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde yapımına başladığı 500 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salonda çalışmalar hızla devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Belediye 5 taksitle iki iş yeri satacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediye 5 taksitle üç iş yeri satacak!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı.

Belediye o ilde 5 taksitle 6 iş yeri satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan altı adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

manisa Turgutlu Akçapınar düğün salonu Haberi

manisa Turgutlu Akçapınar düğün salonu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde yapımına başladığı 500 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salonda çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Turgutlu ziyaretinde sözünü verdiği Akçapınar Mahallesi’ndeki 500 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salon inşaatı çalışmaları hız kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gencoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Yol Şube Müdürü Emre Mermer de, Akçapınar Mahallesi’ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi.


AKÇAPINAR’DA ÖZLEM SONA ERİYOR

Projenin tamamlanmasının ardından Akçapınar ve yakınlarındaki diğer mahallerinin modern düğün salonu ve çok amaçlı salona kavuşacaklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımız sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir...