20 / 04 / 2024

manisa yeni kavşak projeleri

manisa yeni kavşak projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilk kez Mayıs ayında yaptığı ‘Cengiz Ergün’le 7, Büyükşehir’le 2. Yıl Toplantısı’nda müjdesini verdiği Öğretmenevi ile Galericiler Sitesi arasındaki yola kavşak projesinin uygulamaları tamamlandı.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa'da modern kavşaklar masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında konuk etti.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Yeni Nesil Akıllı Evler için komuta sistemleri geliştirildi!

Manisa Girişimciler Derneği ve Çanakkale Girişimciler Derneği yüzde yüz yerli sermayeli ve tamamı Türk mühendisleri tarafından tasarlanan Yeni Nesil Akıllı Ev ve Yapılar harekete geçti.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

manisa yeni kavşak projeleri Haberi

manisa yeni kavşak projeleri


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilk kez Mayıs ayında yaptığı ‘Cengiz Ergün’le 7, Büyükşehir’le 2. Yıl Toplantısı’nda müjdesini verdiği Öğretmenevi ile Galericiler Sitesi arasındaki yola kavşak projesinin uygulamaları tamamlandı. Özellikle servis saatlerinde trafikte ciddi bir tıkanmanın yaşandığı bölgedeki trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan, İzmir istikametine giden araçların ayrı, Manisa merkezine gelen araçların ayrı yollarının olacağı dev projenin görselleri, kamuoyuyla paylaşılır paylaşılmaz, Manisa’da heyecan uyandırdı.

Trafik Sorununa Neşter

Şehzadeler ilçesi sınırlarında olan bölgede muazzam bir trafik yoğunluğu yaşandığını, bunun önüne geçmek için ekip arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini aktaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Şehrimizin ana sorunlarının çözümü için göreve geldiğimiz ilk günden beri yoğun bir çalışmanın içinde olduk. Katı atık, atık suların arıtılması, otopark, trafik, sportif tesislerin...