20 / 04 / 2024

Manisada kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor

Manisada kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kaçak moloz ve hafriyat dökümünü önlemek için denetimlerini ve temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.

Sazlıdere Barajı'na kaçak moloz dökenlerin cezası ağır olacak!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sazlıdere Barajı'nın çevresine dökülen kaçak molozlarla ilgili, "İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak" dedi.

Ankara'da kaçak hafriyata GPS'le takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 bin kamyona GPS cihazı taktırarak, izinsiz yerlere kaçak hafriyat atığı ve moloz önleyici dökümlerini büyük oranda engelledi.

Manisa'da kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kaçak moloz ve hafriyat dökümünü önlemek için denetimlerini ve temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.

Ankara'da kaçak hafriyat dökene ağır cezalar geliyor!

Yaptırım yetkisinin Büyükşehir'e devredilmesiyle hükümlere aykırı hareket eden, kaçak hafriyat, moloz ve inşaat yıkıntı atıkları döken kişilere 46 bin 501, kurum ve kuruluşlara ise 139 bin 503 TL para cezası uygulanacak.

Ankara'da boş arsalara kaçak hafriyat dökümü mü yapılıyor?

Başkent’teki kaçak hafriyat ve moloz dökümleri devam ediyor. Dikmen Akpınar Mahallesi sakinleri, yaşadıkları bölgenin döküm alanına çevrildiğini belirterek, “Her köşe başında bir çöp ve moloz yığını var, bu pislikleri dökenlere yaptırım uygulansın” dedi.

Mamak Kusunlar'da kaçak hafriyat dökümü çevre kirliliği yapıyor!

Mamak Kusunlar, kaçak hafriyat dökümü nedeniyle çevre felaketiyle karşı karşıya kaldı. Bölgedeki döküm sahası yerine boş arazilere ve yol kenarına bırakılan moloz ve çöpler, yeşil alanları öldürüyor, göletleri kurutuyor.

İzmirde kaçak moloz dökmenin cezası 10 bin liraya kadar çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara gelişigüzel moloz dökenlere karşı yeni mücadele başlattı. Belediye yetkilileri kaçak dökümün devam ettiğine dikkat çekip cezaları hatırlattı.

Ankara Büyük Sanayi bölgesinde kaçak çalışan 38 oto tamirhane mühürlendi!

Büyük Sanayi bölgesinde kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhaneleri mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da temizlendi. Yapılan denetimlerde kaçak çalışan 38 oto tamirhanesi de mühürlendi...

Tarsusta kaçak kazı yapan 7 kişi tutuklandı

Mersinin Tarsus ilçesi'nin Yeşil Mahalle'sinde özel bir vakıf arazisine ait alanda kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 7si tutuklandı

Ahmet Şahin: Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşma azaldı!

Yapı Endüstri Merkezi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümle gecekondu ve kaçak yapılaşmaya yönelme imajının kırıldığını belirterek, "Artık gecekondu yıkımları olaylarla değil törenlerle gerçekleştirilmektedir" dedi

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Manisada kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor Haberi

Manisada kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kaçak moloz dökümü yapılmaması için önlemler alırken, diğer yandan da kaçak yollarla dökülmüş olan moloz ve hafriyat atıklarını temizliyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Turgut Özal Mahallesi’nin ardından Barbaros Mahallesi’nde de kaçak olarak dökülmüş moloz ve hafriyat atıklarını temizledi.


BÜYÜKŞEHİR’DEN MOLOZA SIKI ÖNLEM

Barbaros Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım,”6360 sayılı Büyükşehir Belediyesi kanunuyla birlikte yeni kurulan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı olarak sürekli yeni projeler geliştiriyoruz. Manisa kent merkezinde ve ilçelerde hafriyat alanları oluşturduk. Çevre zabıta ekipleri de kurarak kaçak hafriyat önlemlerini arttırdık. Bunun yanı sıra “Alo Hafriyat” hattını açarak Manisalıların evlerinde veya işyerlerinde tadilat yaptıktan sonra ortaya çıkan molozları alıp...