27 / 04 / 2024

manisalı romanlara konut desteği verilecek mi

manisalı romanlara konut desteği verilecek mi

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Roman konut desteği ne kadar olacak? Romanlara ne kadar konut desteği verilecek? Roman konut nerede yapılacak?

Romanlara konut desteği geliyor. Bu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. İşte detaylar!

Romanlara konut müjdesi! 12 ildeki projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Roman vatandaşlara yönelik özel sosyal konut projesi için çalıştıklarını belirtti.

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nolu projesinin ihale tarihini duyurdu.

TOKİ müjdelerine devam ediyor! Ucuz konut almak isteyen tüm Manisalılar buraya! Tarihi açıklandı

Yatırımlarına ve vatandaşlara yönelik çalışmalara devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci Projesi için adımı attı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Manisalılara ucuz konut müjdesi! Manisalılar bu tarihe dikkat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

TOKİ'den İzmir'deki Romanlara 81 konut!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Urla'da barınma sorunu yaşayan Roman vatandaşlar için TOKİ'nin konut yapacağını söyledi.

Manisa'daki konut sıkıntısı imar planıyla çözülür!

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

Manisalı gazeteciler konut sahibi olacak!

MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeren dilekçeyi iletti.

Manisalı gazeteciler TOKİ'den konut istiyor!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Aytaç, gazetecilerin konut sahibi olmak için imzaladığı dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti.

TOKİ, Manisa'da 3.450 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Yunusemre ilçe sınırları içinde 3 bin 450 adet konut yapılacak. Bayramda Manisalının gündeminin TOKİ olduğuna dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Çok önemli bir adım attık" dedi

TOKİ Manisa'da 4 bin adet konut inşa edecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Manisalılara TOKİ müjdesini verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, TOKİ tarafından Yuntdağı bölgesine 3 ile 4 bin adet arasında konut yapılacağını, yatırımın 400 milyon lirayı bulduğunu söyledi...

manisalı romanlara konut desteği verilecek mi Haberi

manisalı romanlara konut desteği verilecek mi

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.


Ziyaret sırasında kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş’a teşekkür eden Başkan Avcı, dernekleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Roman vatandaşların sorunlarına çare olabilmek için çalıştıklarını belirten ve en büyük arzularından birinin ev sahibi olabilmek olduğunu dile getiren Avcı “Sayın Valim bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın en büyük hayallerinden biri kendilerine ait evlerinin olması. Biz de bunun için sizlerden bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Sizler bize destek olursanız daha kolay ev sahibi olabileceğimize inanıyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, TOKİ kanalıyla pek çok vatandaşın sağlıklı koşullarda ve uygun...