25 / 04 / 2024

Manise prime projesi son durum

Manise prime projesi son durum

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'den Manisa Prime açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Prime projesi ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Manisa Prime projesine ilk beton döküldü!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ve Manisa’nın en önemli projelerinden biri olan Manisa Prime Projesi için ilk beton dökümü yapıldı.

Manisa Prime projesi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisalılara sözünü verdiği dev projelerden bir tanesi olan Manisa Prime projesine ilk kazma vuruldu.

Aron Prime projesinde 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlar!

Onur ve Arda Işık’ın kurucusu olduğu Aron Müteahhitlik, yeni projesi Aron Prime'ı lansman ile tanıttı. 

Manisa Prime projesinin ihalesi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya değer katacak prestij projesi ‘Manisa Prime’ projesinin ihalesi gerçekleşti.

Babacan Prime Suites iletişim!

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

Pixell Prime Kağıthane fiyat!

Pixell Prime Kağıthane projesi 8 katlı tek blokta 24 konuttan oluşuyor. Aycan&Feres İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Pixell Prime Kağıthane fiyat 270 bin TL’den başlıyor.

Manise prime projesi son durum Haberi

Manise prime projesi son durum

Manisa'da içerisinde hizmet binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime Projesi hayata geçiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Büyükşehir binasının yüzde 98’inin tamamlandığının belirten Ergün, “Yaklaşık 50 yıl kullanılabilecek bir binaya kavuşuyoruz. Ocak ayı sonu itibariyle taşıma noktasında olacağız. Otel ve AVM ise önümüzdeki yaz faal hale gelir” dedi. Ergün, Manisa’nın sosyal yaşamını tamamlayacak, insanların güzel bir şekilde vakit geçirebileceği mekanlar olması için her noktanın en ince detayına kadar çalışıldığını dile getirdi. 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Prime projesinde sona...