18 / 04 / 2024

Manzara 7/24 açık adres

Manzara 7/24 açık adres

Özbostan İnşaat imzası taşıyan Manzara 7/24 projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2,5 kilometre mesafede inşa ediliyor. Manzara 7/24 Evleri'nde kiriş kullanılmadığı için, odalar istenildiği gibi küçültülüp büyültülebiliyor.

Chery'den 2024'ün 3. kampanyası da geldi! Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı!

Otomotiv devi Chery merakla beklenen Mart ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı...

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı! İstanbul'un bu bölgelerinde oturmuyorsanız aman dikkat!

Deprem uzmanlarından peş peşe beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalar gelirken, İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı. İşte merakla araştırılan o yerler...

Freddie Mac 30 yıllık mortgage oranlarının yüzde 7,29'a düştüğünü açıkladı!

ABD konut piyasasındaki ihtiyatlı iyimser havanın ortasında Freddie Mac, 30 senelik sabit oranlı mortgage (FRM) için ortalama oranın yüzde 7.29'a gerilediğini açıkladı.

Cari açık çığ gibi büyüyor! Yıllık olarak beklenen açığa 7 ayda ulaşıldı!

Türkiye’nin 19 aylık kesintisiz açık sürecinin ardından haziranda 651 milyon dolarla fazla veren cari işlemler dengesindeki iyileşme temmuzda durdu ve aylık olarak 5,5 milyar dolar açık verildi.

Gram altın uçurumun dibini boyladı! Altın fiyatlarında dev düşüş! 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları sert bir düşüş kaydetti. Sabah saatlerinde gram altın 1.684 lira seviyesindeyken, 750 baz puanlık artışın ardından 1.594 liraya kadar geriledi.  Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Bütçedeki 6 aylık açık miktarı 483,2 milyar liraya ulaştı!

Merkezi yönetim bütçesinde haziran ayındaki 219,6 milyar lira ile birlikte 6 aylık açık, 483,2 milyar liraya çıktı. Geçen yıla göre harcamalar yüzde 101,7 artarken, gelirlerdeki aryoış yüzde 48,6’da kaldı.

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi! DS 7'nin zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı!

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi. DS 7'nin tek tek açıklanan zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı. İşte DS 7'nin güncel fiyat listesi...

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Manzara 7/24 açık adres Haberi

Manzara 7/24 açık adres

Özbostan İnşaat’ın butik projesi Manzara 7/24, Pendik’te yükselmeye devam ediyor. TOKİ tarafından koruluk alan yapılacağı açıklanan lokasyona şimdi de Su Sporları Adası ekleniyor.  Su Sporları Adası, Manzara 7/24’ün hemen karşısında yer alıyor. 

Manzara 7/24’teki dairelerin bir yıl gibi kısa bir sürede ortalama yüzde 70 prim yaptığını vurgulayan Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran "Projemizin kapanmaz deniz ve adalar manzarasına, koruluk alandan sonra şimdi de su sporları adası ekleniyor" dedi. 

Manzara 7/24 projesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşı komşusu olan, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2,5 kilometre, yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna ise 500 metre mesafede inşa ediliyor. 

Pendik Manzara 7/24  Evleri'nde  2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleri yer...