29 / 03 / 2024

Manzara Adalar enerji tasarrufu

Manzara Adalar enerji tasarrufu

Kartal'da İş GYO imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

Manzara Adalar'da yıllık 22 bin TL enerji tasarrufu!

Kartal'da İş GYO imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık!

Manzara Adalar Yakacık satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Manzara Adalar Kartal Evleri satılık!

Manzara Adalar Kartal Evleri satılık daire teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 975 daireden meydana gelen projede fiyatlar 267 bin 700 TL'den başlıyor.

İş İnşaat Manzara Adalar!

İş İnşaat Manzara Adalar satışları devam ediyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede dairelerin fiyatları 267 bin 700 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Manzara Adalar Evleri satış fiyatları!

Manzara Adalar Evleri satış fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor. 313 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 975 tane daire yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar adres bilgileri!

Kartal Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecke olan projede daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Manzara Adalar konut fiyatları!

Kartal Manzara Adalar konut fiyatları haberimizde yer alıyor. 36 bin 724 metrekare arsa alanına sahip olan projede toplam 975 tane daire yer alıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Kartal Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar Konutları 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Kartal Manzara Adalar teslimleri ne zaman edilecek?

İş GYO Manzara Adalar ev fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Manzara Adalar Kartal Evleri 'nde konut teslimlerinin 2018 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. İşte İş GYO Manzara Adalar ev fiyatları...

Manzara Adalar detaylı ödeme planı!

İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da konut fiyatları 267 bin 700 TL ile 1 milyon 518 bin 500 TL arasında değişiyor. İşte Manzara Adalar detaylı ödeme planı...

Manzara Adalar Yakacık fiyat listesi!

Toplamda 234 adet ofis, 31 adet ticari birim, 975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar Konutları 'nde taksitler 1.639 liradan başlıyor. İşte Manzara Adalar Yakacık fiyat listesi...

Manzara Adalar Yakacık fiyatları!

Manzara Adalar Yakacık fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projede ayrıca banka kredisiyle de ödeme yapmak mümkün.

İş Gayrimenkul Kartal Manzara Adalar!

İş Gayrimenkul Kartal Manzara Adalar projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Manzara Adalar enerji tasarrufu Haberi

Manzara Adalar enerji tasarrufu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde satışlar devam ediyor. Proje sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Manzara Adalar projesinde ofislerin bulunduğu D Blok 22 katlı ve yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Projenin E bloğu ise 15 katlı ve yaklaşık 17 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. 

Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan konutların her birinde 26 kW, ofisler de ise 14 kW gücünde toplam 5 adet fotovoltaik panel seti bulunuyor. Bu panellerle binaların koridor aydınlatma, WC gibi genel mekanlarına elektrik enerjisi iletilerek projenin yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin olarak yararlanması sağlanıyor. Projede kullanılan enerji panel setleri yılda en az 51,246 kW/saat elektrik üreterek, yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu...