27 / 04 / 2024

Manzara Adalar kampanya

Manzara Adalar kampanya

Manzara Adalar Kartal projesinde teslimler 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Projede 975 tane daire yer alıyor. Manzara Adalar telefon numarası 444 74 96.

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Manzara Adalar'da ödemelerde yüzde 95 oranında erteleme kampanyası!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar, yepyeni ödeme fırsatıyla herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar Kartal ödeme tablosu!

Toplam arsa alanı 313 bin 500 TL olarak belirlenen Manzara Adalar Rezidans'ta 1+0'dan 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Manzara Adalar Kartal ödeme tablosu...

İş GYO Manzara Adalar Kartal fiyat!

İş GYO Manzara Adalar Kartal fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

İş GYO Manzara Adalar satış ofisi iletişim!

İş GYO Manzara Adalar satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

1639 TL taksitle ‘Manzara Adalar’

İş GYO’nun Kartal’da başladığı Manzara Adalar projesindeki daireler yüzde 8 peşin indirimi ve 1639 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 1 peşinata 36 ay faizsiz vade.

Manzara Adalar'da lansman fiyatları ve peşinde yüzde 8 indirimle!

Kartal'da İş GYO imzalı Manzara Adalar projesinde herkese uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken projede stüdyo dairelerden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar mevcut.

Manzara Adalar projesinde avantajlı fırsatlar! 1,639 TL taksitle!

İş GYO’dan Kartal’ın yükselen değerine kimlik katan Manzara Adalar projesinde herkese uygun ödeme seçenekleri var. Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken proje düşlerden alınan ilhamla keyifli bir yaşam tarzı sunuyor.

Kartal Manzara Adalar projesinde yüzde 8 indirim avantajı!

Toplam 975 adet konuttan meydana gelen Manzara Adalar projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Manzara Adalar Kartal ulaşım!

Dairelerin teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Manzara Adalar Evleri'nde yer alan daireler 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Manzara Adalar Kartal ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor.

Manzara Adalar'da yüzde 8 indirim fırsatı!

İş GYO tarafından Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar'da stüdyodan 4+1 'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 267 bin 700 TL'den başlangıç gösterdiği projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Manzara Adalar kampanya!

Manzara Adalar projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek. Dairelerin 267 bin 700 TL'den başladığı projede 975 tane daire yer alıyor. İşte Manzara Adalar kampanya detayları...

Manzara Adalar İş GYO!

Manzara Adalar İş GYO projesinde daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Manzara Adalar ve İnistanbul'da tarihi kampanya 2017!

İş GYO, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. İş GYO kampanyaya İnistanbul ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı.

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar Kartal kampanya detayları!

İş GYO imzası ile yükselen Manzara Adalar'da en küçük daire 62 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 blok halinde hayata geçiriliyor. İşte Manzara Adalar Kartal kampanya detayları...

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

Kartal Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

İŞ GYO'nun Kartal'da hayata geçireceği Manzara Adalar projesinde lansman fiyatlarıyla satışlar sürüyor. Manzara Adalar'da bin 639 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...

Kartal Manzara Adalar konut fiyatları!

Kartal Manzara Adalar konut fiyatları haberimizde yer alıyor. 36 bin 724 metrekare arsa alanına sahip olan projede toplam 975 tane daire yer alıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Kartal Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar Konutları 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Kartal Manzara Adalar teslimleri ne zaman edilecek?

İş GYO Manzara Adalar ev fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Manzara Adalar Kartal Evleri 'nde konut teslimlerinin 2018 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. İşte İş GYO Manzara Adalar ev fiyatları...

Manzara Adalar detaylı ödeme planı!

İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da konut fiyatları 267 bin 700 TL ile 1 milyon 518 bin 500 TL arasında değişiyor. İşte Manzara Adalar detaylı ödeme planı...

Manzara Adalar Yakacık fiyat listesi!

Toplamda 234 adet ofis, 31 adet ticari birim, 975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar Konutları 'nde taksitler 1.639 liradan başlıyor. İşte Manzara Adalar Yakacık fiyat listesi...

Manzara Adalar Yakacık fiyatları!

Manzara Adalar Yakacık fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen projede ayrıca banka kredisiyle de ödeme yapmak mümkün.

İş Gayrimenkul Kartal Manzara Adalar!

İş Gayrimenkul Kartal Manzara Adalar projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Manzara Adalar kampanya Haberi

Manzara Adalar kampanya

Manzara Adalar projesinde daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Kartal'ın Yakacık bölgesinde hayata geçiriliyor ve satış süreci devam ediyor. 

Manzara Adalar telefon numarası 444 74 96. Projenin satış ofisiyle iletişime geçip detaylı bilgi almak istiyorsanız bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. 

Kartal Manzara Adalar Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire daire seçenekleri yer alıyor. 

Çok amaçlı spor kompleksinin yer aldığı Manzara Adalar Kartal Evleri'nde hobi odaları, fitness center,  SPA alanı, çocuk kulubü, kapalı/açık yüzme havuzu ve açık çocuk havuzu bulunuyor. 

Manzara Adalar Kartal'daki stüdyolar 267 bin 700 TL'den, 1 oda 1 salonlar 342 bin 100 TL'den, 2 oda 1 salonlar 577 bin TL'den,...