20 / 04 / 2024

Manzara Adalar konut fiyatları

Manzara Adalar konut fiyatları

İş GYO’nun prestijli projelerinden Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu avantajlı ödeme koşullarından yararlandı.Manzara Adalar’da, 2.200 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

İş GYO Manzara Adalar satış ofisi iletişim!

İş GYO Manzara Adalar satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

Manzara Adalar satılık konut fiyatları!

Peşin veya banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlayan Manzara Adalar Konutları'nda daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. İşte Manzara Adalar satılık konut fiyatları...

İş GYO Manzara Adalar Konutları adres!

Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Manzara Adalar Evleri İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar Konutları adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

Manzara Adalar Kartal'da yer alan daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 975 tane daire yer alıyor. Peki İş GYO Manzara Adalar teslimleri ne zaman yapılacak?

Manzara Adalar İş GYO daire fiyatları!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Manzara Adalar Kartal 'da çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor. İşte Manzara Adalar İş GYO daire fiyatları...

Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar projesinde tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. Projede 975 adet daire bulunuyor. Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Konutları satılık daire!

Satışları devam eden Manzara Adalar Konutları satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar Evleri satış ofisi!

Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak D-100 karayoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Manzara Adalar Kartal Evleri ulaşım!

Manzara Adalar Rezidans ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede daireler 267 bin 700 TL ile 1 milyon 518 bin 500 TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Manzara Adalar satış ofisi nerede?

Manzara Adalar fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek. Satış sürecinin hızla devam ettiği Manzara Adalar satış ofisi nerede?

Manzara Adalar iletişim bilgileri!

Toplamda 313 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Manzara Adalar Kartal Evleri'nde daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Manzara Adalar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzara Adalar konut fiyatları!

İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçirilen Manzara Adalar Evleri 234 adet ofis, 975 adet konut, ve 31 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Manzara Adalar konut fiyatları...

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Manzara Adalar'ın gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak!

Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olacak. Şirket konuyla ilgili tüm detayları KAP'ta yayınladı...

İş GYO Manzara Adalar'la 396 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar konut projesinde KDV dahil 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. 

Manzara Adalar'da ödemelerde yüzde 95 oranında erteleme kampanyası!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar, yepyeni ödeme fırsatıyla herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Kartal Manzara Adalar İş GYO fiyat listesi!

Konut teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Manzara Adalar projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Kartal Manzara Adalar İş GYO fiyat listesi 441 bin TL'den başlıyor...

Manzara Adalar Kartal ödeme seçenekleri!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen Manzara Adalar Kartal projesinde konut fiyatları 406 bin 656 TL'den başlıyor. İşte Manzara Adalar Kartal ödeme seçenekleri...

Kartal Manzara Adalar ödeme seçenekleri!

Nakit alımlara yüzde 12,5 indirimin yapıldığı Kartal Manzara Adalar bünyesinde 975 konut ünitesi barındırıyor. İşte Kartal Manzara Adalar ödeme seçenekleri...

Manzara Adalar'da satış oranları yüzde 60 oldu!

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği ve üçü konut, ikisi ofis olmak üzere 5 bloktan oluşan Manzara Adalar Projesi'nde satış oranları yüzde 60 oldu.

Manzara Adalar projesine En İyi Çok Katlı Konut Ödülü!

İş GYO'nun Manzara Adalar projesi Sign of the City Awards yarışmasında “En iyi Çok katlı konut” ödülüne layık görüldü

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

İş GYO Manzara Adalar Kartal fiyat!

İş GYO Manzara Adalar Kartal fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

Kartal Manzara Adalar'da yüzde 40 konut sahibini buldu!

300 milyon dolar yatırım değerine sahip Manzara Adalar projesinde satışa sunulan 400 birimin yüzde 40'ı sahibini buldu. Projede teslimler 2018'in ilk çeyreğinde.

Manzara Adalar konut fiyatları Haberi

Manzara Adalar konut fiyatları

İş GYO’nun prestijli projelerinden Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu avantajlı ödeme koşullarından yararlandı.

Anadolu yakasında Adalar manzarası ile keyifli bir yaşam tarzı vadeden Manzara Adalar’da kolay ödeme koşullarıyla konut sahibi olma fırsatı devam ediyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72’sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha geçerli olacak. İş GYO’nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60’lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor.

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da stüdyo dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Geniş daireler ve zengin sosyal...