25 / 04 / 2024

Manzara Adalar satılık

Manzara Adalar satılık

Manzara Adalar projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz'' dedi.

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Kartal Bölge Platformu ikinci etkinliğe hazırlanıyor!

Manzara Adalar, Anadolu yakasının en çok primlenen ve hala primlenmeye açık bölgesi Kartal'da. Kartal inşaat sektörünün geç keşfettiği bölgelerden biri.

İş GYO Manzara Adalar Evleri lokasyon!

5 bloktan meydana gelen projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

İş GYO Manzara Adalar Rezidans lokasyon!

Ödeme planına göre banka kredisi kullanılabilen projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. İş GYO Manzara Adalar Rezidans lokasyon bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar Kartal lokasyon!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Manzara Adalar Kartal lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yakacık Manzara Adalar adresi!

5 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adresi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri adres!

5 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta yükseliyor.

Kartal Manzara Adalar Konutları ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Peki Kartal Manzara Adalar Konutları ne zaman teslim?

Manzara Adalar Kartal satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar Kartal satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Manzara Adalar İş GYO ödeme koşulları!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulanan projede daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanabiliyor.

Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık 'ta inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Manzara Adalar Kartal fiyat!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Manzara Adalar Kartal fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 284 bin 804 TL'den başlıyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Kartal Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları!

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 100 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor...

Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Tual Adalar projesinde konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık!

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Rönesans Gayrimenkul Sayfiye projesinin önünde bulunan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Manzara Adalar satılık Haberi

Manzara Adalar satılık

Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz. Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan eh iyi zamanlama ile gerçekleştirdik. ” dedi.

İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan ise “Sektörde kira bedelleriyle yarışan aidatlar sebebiyle birçok daire sahibinin mutsuz olduğunun farkındayız. Manzara Adalar projesinde vadedilen hayatın sürdürülebilir kılınması ve müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak herkesin mutlu olacağı uygun aidat bedelleriyle oturum sağlanabilecek'' diye konuştu. 

640 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projede ofis...