19 / 04 / 2024

Mapa İnşaat halkalı

Mapa İnşaat halkalı

Görgülü İnşaat ve Mapa İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Mapa Halkalı projesi kapsamında detaylar hakkında bilgi henüz belirlenmedi

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi açıldı!

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfü Sarı tarafından açıldı.

MAPA İnşaat'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek!

MAPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal yaptığı açıklamada Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek vereceklerini duyurdu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamam!

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamamlandı. İnşaatında sona gelinen hat bu sene sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacak...

Eminönü-Halkalı tren hattı trafiği rahatlatacak!

İBB Başkanı Uysal, Eminönü'nden Halkalı'ya kadar inşaatı devam eden banliyö tren hattının hizmete açılması halinde ulaşım sorununa önemli katkı sunacağını ifade etti. 

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta İnşaat Halkalı'ya 243 konut yapacak! Yeni Proje!

Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanan proje 243 konuttan meydana gelecek..

Mapa İnşaat halkalı Haberi

Mapa İnşaat halkalı


Görgülü İnşaat ve Mapa İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Mapa Halkalı projesi kapsamında detaylar hakkında bilgi henüz belirlenmedi. Satıştaki proje 22 katlı tasarlanıyor. Projede hem daireler hem de ticari üniteler yer alıyor. 


0212 465 28 11

(0216) 661 58 13