28 / 03 / 2024

mar yapı g yoo evleri

mar yapı g yoo evleri

Daire teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mar Yapı G Yoo projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Mar Yapı G Yoo Güneşli!

Mar Yapı G Yoo Güneşli projesinde teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 721 daireden meydana gelen projede daire alanları 47 - 113 metrekare arasında değişiyor.

Bağcılar G Yoo adres!

Satış süreci devam eden G Yoo Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Bağcılar G Yoo adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mar Yapı G Yoo Güneşli nerede?

Mar Yapı imzası ile hayata geçirilen G Yoo Evleri toplamda 721 adet konuttan meydana geliyor. Satış süreci devam eden Mar Yapı G Yoo Güneşli nerede?

Mar Yapı'nın yeni projesinde Philippe Starck imzası!

Mar Yapı, dünyanın önde gelen tasarım markalarından Yoo ile işbirliği yaptı. Mar Yapı'nın yeni projesine Yoo markasının kurucu ortağı ve kreatif direktörü Philippe Starck'ın adı verildi.

G - Yoo Evleri nerede?

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G-Yoo Inspired by Starck projesinin satış süreci başladı. Proje 721 adet konuttan meydana geliyor. Peki G - Yoo Evleri nerede?

Güneşli G Yoo Evleri!

Güneşli G Yoo Evleri 17 bin 226 metrekare alan üzerinde 39 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Projede 60 odalı butik otel, rezidans dairler ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Mar Yapı G Yoo projesi!

Mar Yapı G Yoo projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 22 ay sonra teslim edilecek olan proje 2 blok olarak inşa ediliyor.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Mar Yapı Sefaköy G Hub: Aradığınız her şey!

Mar Yapı Sefaköy projesinin adı "G Hub" oldu. Karma konsepte dizayn edilen Mar Yapı Sefaköy projesi konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. İşte detaylar...

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Divan Mar Yapı G Tower fiyatları!

195 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilen Divan Mar Yapı G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Mar Yapı G Tower fiyatları...

mar yapı g yoo evleri Haberi

mar yapı g yoo evleri

G Yoo Evleri konut projesi toplamda 721 adet daireden meydana geliyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen Mar Yapı G Yoo Rezidans 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Güneşli G Yoo projesinde stüdyo daireler 210 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 270 bin TL, 2 oda 1 salon daireler ise 500 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor. 


Mar Yapı G Yoo 'da yaşam alanları arasında ise çocuk kulübü, basketbol sahası, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Projede stüdyo daireler 47 metrekareden oluşuyor, 1...