25 / 04 / 2024

mar yapı maltepe

mar yapı maltepe

Marmara Denizi'ne kıyısı olan Maltepe, Kadıköy-Kartal Metro Hattı'yla ulaşımı da kolay bir ilçe haline geldi. Maltepe, 2014 senesinde de inşaat firmalarının Anadolu Yakası'ndaki tercih ettiği lokasyonlardan biri olacak. İşte belirlenen projeler...

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat!

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meda Yapı Maltepe projesi nerede?

Meda Yapı Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meda Yapı Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Meda Yapı Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Meda Yapı İnşaat Maltepe projesi için düğmeye bastı. Projede 226 adet konut yer alacak.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

mar yapı maltepe Haberi

mar yapı maltepe




1-) Rönesans GYO Maltepe'de karma proje inşa edecek!


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Maltepe'de 2014 senesi içinde karma bir proje inşa edecek. Bu yılın ilk yarısında satışa çıkacak proje içinde konutlar, iş merkezi ve alışveriş merkezi yer alacak. 


Toplam 450 ofisten meydana gelecek Rönesans GYO Maltepe Projesi kapsamında 366 konut yer alacak. Rönesans GYO Maltepe projesindeki konut bloğunun sayısı 2 olarak...