28 / 03 / 2024

mar yapı yeni proje

mar yapı yeni proje

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Divan Residence at G Tower satışa çıktı! 370 bin TL!

Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri ile devam ettirmeyi hedefleyen Mar Yapı ve Divan Grup,Divan Residence at G Tower projesini tanıttı.

Münir Özkök: İnşaat sektörü 2015’e kadar hız kesmez!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan büyümenin 2014’te de devam edeceğini öngördüklerini belirten Münir Özkök, “İnşaat domino etkisi yaratan sektörlerden biri, 200’den fazla alt sektörü besleyen, istihdam yaratan bir sektör" dedi

Ala Güneşli'nin ilk görüntüleri! Mar Yapı'nın yeni projesi!

Güneşli'de G Plus ve Güneşli Konutlar projelerini hayata geçiren Mar Yapı yeni bir projeye başlıyor. Projenin adı Ala Güneşli olacak

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Topuzlar Yapı Mavera Villaları'nda 2,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Topuzlar Yapı yeni projesini aileler için hayata geçirecek. İstanbul Beylikdüzü'nde site içinde yer alacak projede 20 adet müstakil villa olacak.

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

Ant Yapı yeni yatırımlara yelken açıyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan sayısında "Bahar coşkusu" başlıklı yazısında yeni yatırımların müjdesini verdi. İşte Ant Yapı'nın bahar yatırımları...

İnsay Yapı'dan 'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası! 

İnsay Yapı,'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası ile Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor..

mar yapı yeni proje Haberi

mar yapı yeni proje

Mar Yapı, yeni projesi Divan Residence at G Tower’ıBasın Ekspres Yolu’ndahayata geçiriyor. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak olan Divan Residence at G Tower,lüksü erişilebilir kılmanın yanında lokasyon avantajlarıyla da cazibe merkezi durumunda. İstanbul’un ana arterleri olan TEM ve E5 otoyolları, şehrin dünyaya açılan kapısı Atatürk Hava Limanı ve toplu ulaşım araçlarına çok yakın olan Basın Ekspres’teki Divan Residence at G Tower, inşaatına başlanan metronun faaliyete geçmesiyle şehrin her noktasına hızla ulaşma imkanı sağlayacak. Tüm bunlara Avrasya Tüneli’nin hizmete girmesi eklendiğinde Basın Ekspres Yolu, şehri birbirine bağlayan tüm anayolların bağlandığı ve iki kıtadan da hızlıca ulaşılabilir önemli bir merkez haline geliyor.


Metroya direkt bağlantı

Emlak yatırımlarında lokasyon özelliklerinin önemine dikkat çeken Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Divan Residence at G...