24 / 04 / 2024

maraş kongre binası

maraş kongre binası

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kahramanmaraş Kongre Binası yükseliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO binası ne zaman bitecek?

ETO Başkanı Metin Güler, Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesi için inşaat alanında incelemede bulundu.

Kigali Kongre Merkezi'nın inşaatında Türk firmalar da yer aldı!

Kigali Kongre Merkezi, uanda'nın başkenti Kigali'deki parlamento binası yakınında yer alıyor. Afrika'daki en önemli yapılardan biri olan kongre merkezinin inşaatında Türk firmaları da yer aldı.

Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası meclis gündemine taşındı!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Liman sahası Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası ve fuar- kongre merkezi olarak temeli atılan binayı TBMM gündemine taşıdı.

Sivas Kongre Binası'nın restorasyonu tamamlandı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetine sunulan Vahdettin Köşkü'nün restorasyon çalışmaları 2 yıl bile sürmedi. Ancak, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Sivas’taki Kongre Binası’nın restorasyonu 3 yıldır bitirilemedi.

Mersin Kent Konseyi yeni hizmet binasına kavuştu!

Mersin Kent Konseyi’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki yeni çalışma binasının açılış töreni gerçekleştirildi, Yeni hizmet binasının açılışına, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer de katıldı...

2006 yılında en büyük otel ve kongre merkezi Bomonti'ye!

2006 yılında Global ve Çelebi grupları, İstanbul'un en büyük oteli ve en büyük kongre merkezini Bomonti'ye inşa edilecekmiş. Bira Fabrikası'nın tarihi binası da restore edilerek eğlence ve gezi mekanı haline getirilecekmiş.

1999 yılında Feshane binasının restorasyonu tamamlanmış!

1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Feshane binasının restore çalışmaları tamamlanmış. 'Festival Sarayı' olarak anılacak bina aynı zamanda kongre ve fuar organizasyonlarına da ev sahipliği yapacakmış.

Üsküdar Belediye Hizmet Binası’nın kaba inşaatı tamamlandı!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı tamamlanan Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi...

maraş kongre binası Haberi

maraş kongre binası

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan toplantı ve kongre salonu inşaatında katlar yükseliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kahramanmaraş Fuar Merkezi  (KAFUM)alanı içerisinde inşaatına başlanan ve yap-işlet modeli yapılmakta olan toplantı ve kongre salonu inşaatında incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta önemli bir eksiği daha gidereceklerini belirtti.

İnceleme sonrası bir açıklama gerçekleştiren Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş Fuar Merkezi alanında yapımına başlanan toplantı ve kongre salonunda incelemelerde bulunduk. Burada Kahramanmaraş’ımıza yeni bir bina kazandırıyoruz. Yap-İşlet-devret modeliyle yapıyoruz bu binayı ve Kahramanmaraş’ımızın en prestijli salonlarından bir tanesi olacak. Burada çok amaçlı salonlar var. Toplantılar, konferanslar yapılacak ve ses akustiğine de çok uygun. Çok modern ve yalıtımlı bir alan burası. Burası bittiğinde KAFUM’la birleştiğinde, bütünleştiğinde bölgenin en önemli merkezlerinden...