26 / 04 / 2024

Marc Anthony malikanesi

Marc Anthony malikanesi

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Etherum’un kurucusu kripto para piyasasından çekiliyor!

Bitcoin'in sonrasında en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para borsasından çekilme kararı aldı.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık gizemli malikanesi!

Bill Gates ve Melinda Gates'in boşanma kararının ardından evin nasıl paylaştırılacağı merak edilmeye başladı. 131 milyon dolarlık malikane meraklıları için araştırıldı...

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Marc Anthony malikanesi Haberi

Marc Anthony malikanesi

Koronavirüs salgını sebebiyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor'da da ödüllerde değişiklikler yapıldı. Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak sunduğu lüks malikanenin kime ait olduğunu, ev sahibinin özel isteği ile açıklamayacağını sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu belirmişti. 

Milliyet'te yer alan habere göre; 'Survivor 2020'de yarışmacılara ödül olarak verilen malikanenin Marc Anthony’ye ait olduğu öğrenildi.

Survivor 2020’de Ünlüler ve Gönüllüler, 20 Nisan Pazartesi günü herkesin hayalini süsleyen muhteşem bir ödül için yarıştı.

Acun Ilıcalı, programın 52. bölümünde kazanan takımın ödül olarak, dünyaca ünlü bir sanatçının muhteşem malikanesinde güzel bir gün geçireceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı, malikanenin sahibini açıklamazken sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu ifade etmişti. 

'Survivor Panorama' programının sunucusu Hakan Hatipoğlu, evin kime ait olduğunu açıkladı. 

Ekranlara da yansıyan malikanenin bir dönem Jennifer Lopez ile evli...