25 / 04 / 2024

Marco Guillen

Marco Guillen

Perulu arkeologlar, başkent Lima'nın kuzeyindeki ünlü El Paraiso arkeolojik yerleşim alanında 5000 yıl öncesine ait olduğu düşünülen bir tapınak keşfetti

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Marco Maria Bianconi kaç dil biliyor? Hangi ülkelerde çalıştı? Cementir Honding’te hangi alanda çalışıyor?

Marco Maria Bianconi kimdir? Hangi üniversitelerde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini aldı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Marco Maria Bianconi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Marco De Sımone tarafından kuruldu.

Marco Iannaccone, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Marco Iannaccone dün itibari ile görevinden istifa etti...

Marco Polo İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Marco Polo İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Alhassan Hani I. Abu Salameh tarafından kuruldu.

Alman deprem uzmanından korkutan Marmara depremi uyarısı!

Dünyaca ünlü Alman deprem uzmanı Prof. Dr. Marco Bohnhoff, olası Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarılarda bulundu....

Herkesin aklı İstanbul depreminde!

Alman sismolog Prof. Dr. Marco İstanbul depremi konusunda uyardı: Ne yazık ki geçen her gün İstanbul için büyük deprem tehlikesi daha da artıyor. İstanbul’a 20 kilometre uzaklıkta 7 ile 7.4 arasında bir büyüklükte olacak...

Alman uzmandan İstanbul depremiyle ilgili uyarılar!

17 Ağustos depreminin 20. yıldönümünde dikkatler uzmanların senelerdir 'büyük deprem' uyarısında bulunduğu İstanbul'a çevrildi. Alman sismolog Prof. Dr. Marco Bohnhoff, İstanbul'da büyük bir deprem yaşanması tehlikesinin her geçen gün daha da arttığını belirtti.

İzmir'in üç boyutlu mimari modeli sergilenecek!

Dünya Bankasına bağlı IFC’nin kıdemli yatırım uzmanı Marco Sorge, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Sorge, İzmir’in öneminin gün geçtikçe arttığını vurgulayarak, bölgenin üç boyutlu mimari modelinin sergileneceğini söyledi.

İşte Roma'daki 7 metrekarelik ev!

İtalyan tasarımcı Marco Pierazzi 2010 yılında, 18. yüzyılda inşa edilmiş ve uzun zamandır terk edilmiş halde duran bir eve taşındı. 7 metrekarelik bir eve taşınan tasarımcı yeni evinde harikalar yarattı.

Elgima Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Elgima Emlak Anonim Şirketi, Elif Gillmann Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Marco Rudolf Gıllmann Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Marco Giuli: Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda!

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.

Marco Guillen Haberi

Marco Guillen


     Peru Kültür Bakanlığı tarihin tam olarak doğrulanması halinde, söz konusu tapınağın, dünyanın en eski yerleşim yerleri arasına girebileceğini açıkladı. 

     Bakanlık, keşfin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Lima ve çevresinin insanlığın en eski tarihlerinde bir uygarlık merkezi olabileceğini belirtti. 

     El Paraiso piramidinin kanatlarından birini oluşturan ve arkeologlarca, "Ateş Tapınağı" adı verilen tapınakta bulunan fırının, ateş yakma törenlerinin işaretçisi olduğuna inanılıyor. 

     Araştırma ekibinden Marco Guillen, o dönemde insanların Tanrıyla duman aracılığıyla iletişim kurduğunu ve fırının da bu amaçla kullanılmış olabileceğini kaydetti. 

     Peru'nun tam orta noktasında yer alan 50 hektar alana sahip El Paraiso, dünyanın en büyük yerleşim alanlarından biri olarak kabul...