16 / 04 / 2024

Mardan Palace kaç paraya satılıyor

Mardan Palace kaç paraya satılıyor

Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace ile ilgili yeni bir icradan satış kararı hazırlığı yapıldı. Garanti Bankası 203 milyon lirayı bulan alacağı nedeni ile otelin icradan satışını istedi. İcradan satış ihalesi ekim ayı ortasında.

Mardan Palace'ın satışı neden iptal oldu?

Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı. Borçları nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın satışı, alacaklı talebi üzerine düşürüldü.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Mardan Palace kaç paraya satılıyor Haberi

Mardan Palace kaç paraya satılıyor

650 milyon lira değer biçilen Mardan Palace için geçtiğimiz haziran ayında da icradan satış kararı alınmıştı. Halkbank’ın 60 milyon doları aşkın alacağı nedeni ile yapılan satış hazırlığı, Mardan Palace’nin sahibi AST İnşaat Turizm Taahhüt A.Ş.’nin borç ödeme vaadine bulunması nedeni ile iptal edilmişti. Anılan taahhüt kapsamında AST İnşaat tarafı söz konusu borcunu 4 eşit taksitte ödeme sözü verdi. Hazırlanan taahhütname taraflar arasında imza altına alınmıştı.


Mardan Palace icradan satılıyor!


YENİ BİR SATIŞ KARARI ALINDI

Antalya’da satışın iptal edildiği günden bir sonraki gün İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’nden yeni bir satış kararı alındığı ortaya çıktı. Hurriyet.com.tr’nin edindiği belgeye göre 4 Haziran günü alacaklı Garanti Bankası A.Ş.  avukatı Ali Özgür Yeşiltepe, 203 milyonu bulan alacakları için icradan satış kararı aldı. Karara göre otel için...