20 / 04 / 2024

Mardan Palace Otel nerede

Mardan Palace Otel nerede

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Mardan Palace Otel ihalesinin feshi için dava açıldı!

Telman Ismailov tarafından 1.4 milyar dolara inşa edilip, borçlarından dolayı Antalya 6. İcra Müdürlüğü'nce Halk Bankası'na 360 milyon liraya satılan Mardan Palace Otel ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace ihalesinin feshi istendi!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'nin ihalesinin feshi için dava açıldı. Güçlü İnşaat'ın 9 Kasım günü Antalya Birinci İcra Mahkemesi'ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Mardan Palace'ın satışına itiraz geldi!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Oteli ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Oteli inşa eden alacaklı firma, satış ihalesinin feshi için dava açtı.

Mardan Palace Otel satışının iptali için dava açıldı!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Halk Bankası, Antalya Mardan Palace Otel'in yeni sahibi!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı.

Mardan Palace Otel, Halk Bankasına satıldı!

Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı. Otelin yeni sahibi artık Halk Bankası oldu.

Suudi Arabistan Kralı Salman Mardan Palace'ta konaklayacak!

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Mardan Palace Otel yeni sahibini bekliyor!

Antalya'da 2009 yılında dünyaca ünlü yıldızların da katıldığı büyük bir törenle açılan Mardan Palace, yeni sahibini bekliyor.

Mardan Palace Otel'e haciz kararı çıktı!

Milyonlarca dolar borcu sebebiyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace için bu kez de 2,2 milyon TL'lik başka borç için haciz kararı çıktı.

Mardan Palace Otel neden icralık oldu?

Mardan Palace, bugünlerde borçlar nedeniyle ihtişamını kaybetti. Telman İsmailov’un “Aile mirası olarak yüzyıllar boyunca yaşayacak” dediği Mardan Palace Otel, neden icraya düştü?

Mardan Palace Otel'in sahibi Telman İsmailov'un mal varlığı donduruldu!

Mardan Palace Otel'in sahibi Telman İsmailov'a büyük şok. Lefkoşa Rum mahkemesi, borçlarını ödemediği için ultra lüks otelin sahibi Azeri kökenli Rus milyarder Telman İsmailov'un mal varlığını dondurma kararı aldı...

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Mardan Palace Otel nerede Haberi

Mardan Palace Otel nerede

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Mardan Palace Otel 31 Mart 2018 tarihinde hizmete yeniden açılacak. Otelin genel müdürü Selçuk Şentepe, Mardan Palace Otel’in hacizlik olmadığını, şirketin bir diğer yatırımı olan sport otelin haciz nedeniyle satılmaya çalışıldığını açıkladı. 

Otel hakkında açıklamalar yapan Şentepe şunları kaydetti, Mardan Palace’ın borç batağında olmadığını; ancak ödemeleri gereken borçları olduğunu belirtti. Buna karşılık ellerinde bulunan mal varlığının, borçlarının 5 katı olduğunu dile getiren Şentepe, Her dönem şirketlerin belirli sıkıntıları olmuştur, bunlardan biri de SGK ödemeleridir. Bizim için de bahsi geçen konu, tamamen bunun üzerine. Bu borç karşılığında sport otelimizi (Mardan Stadı) teminat olarak göstermiştik. Aslında hacizden...