28 / 03 / 2024

Mardan Palace satıldı mı

Mardan Palace satıldı mı

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Antalya Mardan Palace 15 milyonluk davayı kaybetti!

Antalya’da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti.

Mardan Palace'a ABD'liler talip oldu!

Rus oligark İsmailov`un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Limak`ın ardından şimdi de oteli, ABD`li fonların desteklediği SBK Holding istiyor.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Mardan Palace Hotel kapatılacak mı?

1.4 milyar dolara mal olan Antalya’daki Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu.

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

Mardan Palace’ın fesih davası 5’inci kez ertelendi!

Antalya'nın Aksu ilçesinde borçlarından dolayı icra yoluyla Halk Bankası'na satılan Mardan Palace Otel'in satış ihalesinin feshi için açılan dava, 5'inci kez ertelendi.

Mardan Palace Oteli satışının fesih davası görüldü!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Oteli'nin, borçları yüzünden Halk Bankası'na icra yoluyla satılması ile ilgili ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.

Mardan Palace Oteli satışı ihalesinin fesih davası görüldü!

Borçlarından dolayı Halk Bankasına satılan Mardan Palace Oteli'nin ihale feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.Aksu Belediyesi tarafından gönderilen en son tadilat ruhsatında taşınmazın 124 bin metrekare olduğunu kaydetti.

Mardan Palace'ın satış iptali davasının duruşması ertelendi!

Borçları nedeniyle Mardan Palace Oteli'nin icra yoluyla Halk Bankasına satıldığı ihalenin feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme, dosyadaki bazı eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

Halkbank, Mardan Palace otelini satacak!

CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in önergesini yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Mardan Palace otelini Halkbank’ın işletmesinin söz konusu olmadığını, otelin satılarak kredilerin tahsil edileceğini açıkladı.

Mardan Palace satıldı mı Haberi

Mardan Palace satıldı mı

Borcu nedeniyle icradan Halkbank'a geçen Mardan Palace, kiraya verildi. Antalya Lara Kundu'da bulunan dev otel birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Görüşmeler olumlu

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Halk Bankası ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyleyen Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: 

Mardan için yeni dönem

“Uzun süredir devam eden pazarlık tamamlandı. Mardan için artık yeni bir dönem başlıyor. Otelimiz yeni turizm sezonunda faaliyette olacak. Otelin yeniden düzenlenmesi, eksiklerin giderilmesiyle ilgili de harekete geçildi.”

Konu ile ilgili resmi açıklamanın bugün yapılması planlanıyor.

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Hotel, 2009 yılında  hizmete açılmıştı. 

Mardan Palace bünyesinde; 2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271...