25 / 04 / 2024

Margarita Tsvitnenko

Margarita Tsvitnenko

Boşanan Rus çift 7 milyon 500 bin TL değerindeki köşkü paylaşamayınca, mahkeme evin tuğlalı bir bölmeyle iki eşit parçaya ayrılmasına karar verdi.

Marselou ailesi İzmir'de mübadeleden önceki evlerini buldu!

Atina'da yaşayan Margarita Karmiri Marselou, babasının 1922 yılında mübadele döneminde ayrıldığı İzmir'in Bornova ilçesindeki evini, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın desteği ile buldu

Hugo Chavez Margarita'daki Hilton'u almak istiyor!

Hugo Chavez Margarita Adası'ndaki Hilton'un "satın alınması" için talimat verdi

Hugo Chavez, Margarita Hilton'un alınmasını istedi

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Margarita Adası'ndaki Hilton'un "satın alınması" için talimat verdi

Margarita Tsvitnenko Haberi

Margarita Tsvitnenko

Rusya’da boşanan milyoner bir çift, 2 milyon pound değerindeki (yaklaşık 7 milyon 500 bin TL) köşkü paylaşamayınca, mahkeme evi çift arasında paylaştırmak için ortasına tuğla döşenmesine karar verdi.



Evi iki eşit parçaya bölerek çiftin anlaşmazlığını sonlandırmayı amaçlayan tuğlalı bölme, 45 yaşındaki Margarita Tsvitnenko’nun öfkesini dindirmeye yetmedi. Bunun sebebi ise zengin kadının ikinci katta yer alan yatak odasına çıkan merpenin, kocası Sergey’nin yaşadığı kısımda yer alması.


<#resim3


Tsvitnenko, eviyle ilgili yaşadığı kâbusu kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla paylaştı.



Kocası Sergey ile sorunlu bir boşanma süreci geçiren Tsvitnenko, “Kocamla, sürdürdüğü yasak ilişkilerden ötürü çok problem yaşadık. Bir gün gelip bana boşanmak istediğini söyledi. İki çocuğumuz olduğu ve onu sevdiğim için ben başta boşanmak istemedim fakat evi terk ederek bana boşanma davası açtı”...