18 / 04 / 2024

Marilyn Monroe California

Marilyn Monroe California

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun California’nın Brentwood bölgesindeki evi satıldı. 6.9 milyon dolar paha biçilen evin satışı 7,25 milyon dolara gerçekleşti.

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

California'da kapanan ticari yapılar konuta dönüştürülecek!

ABD'nin Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, eyalet genelinde konut fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasına çözüm üretmek için hızlı ve uygun maliyetli ev yapımının önünü açacak karar için imza attı.

Tesla’nın başı elektrikli otomobille dertte! Karanlıkta iyi görmüyor mu?

ABD’de iki hafta arayla iki Tesla marka aracın iki motosiklete arkadan çarpması olayı, otonom sürüş sisteminin güvenliği konusunda şüphe yarattı. Aynı günlerde California yargısı ise otonom sürüş sistemiyle ilgili yanıltıcı reklam yaptığı iddiasıyla şirket hakkında soruşturma başlattı.

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı!

Adı taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü müzisyen Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı. 

Marilyn Monroe’nun Kaliforniya'daki evi satılıyor!

Hollywood'un efsanesi Marilyn Monroe’nun Kaliforniya eyaletine bağlı West Hollywood'daki dairesi 2.4 milyon dolara satılıyor.

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Marilyn Monroe California Haberi

Marilyn Monroe California

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun evi satıldı. 36 yaşında hayatını kaybettiği California’nın Brentwood bölgesindeki ev için 7,25 milyon dolar ödendi. Monroe'nun 77 bin 500 dolara satın aldığı bu trajedi dolu ev, 6.9 milyon dolar isteniyordu.






Birçok kişinin sahip olmak istediği İspanyol tarzındaki evde 4 yatak odası ve 3 banyo...