25 / 04 / 2024

Marina Ankara nerede

Marina Ankara nerede

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Marina Ankara Rezidans satış ofisi!

Marina Ankara Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandığı projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Sinpaş Marina Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya - Oran 'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Sinpaş Marina Ankara teslimleri Nisan 2018 yılı tarihinde yapılması planlanıyor.

Marina Ankara Oran adres bilgileri!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor.

Marina Ankara Çankaya daire fiyatları!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildiği proje 2 bin adet daireden meydana geliyor. Marina Ankara Çankaya daire fiyatları 321 bin 700 TL'den başlıyor.

Marina Ankara Sinpaş satış fiyatları!

Marina Ankara Sinpaş satış fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Marina Ankara Oran satış fiyatları!

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek tasarlandı. Marina Ankara Oran satış fiyatları 258 bin TL'den başlıyor.

Çankaya Ankara Marina Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek tasarlandığı projede 2 bin adet daire bulunuyor. Çankaya Ankara Marina Rezidans projesinde 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Marina Ankara Sinpaş adres!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Marina Ankara Sinpaş adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor.

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Sinpaş Marina Ankara adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Sinpaş Marina Ankara adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor.

Ankara Marina projesinde 48 ay vade farksız taksitle!

Sinpaş Yapı’nın Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştırmayı hedeflediği Marina Ankara projesi lansmana özel 258 bin liradan başlayan fiyatlarla satışına devam ediyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Marina Ankara Sinpaş Evleri fiyatları!

Marina Ankara Sinpaş Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunan proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Marina Ankara Oran ev fiyatları!

Marina Ankara Oran ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eymir Gölü ve Marina manzarasına sahip konutların yer aldığı proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Sinpaş Marina Ankara ödeme tablosu!

Marina Ankara'da daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara ödeme tablosu...

Çankaya Marina Ankara ne zaman teslim?

Marina Towers etabında 912 adet dairenin satışa sunulduğu Marina Ankara Evleri 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Çankaya Marina Ankara ne zaman teslim edilecek?

Oran Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Oran Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 349 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Marina Ankara Sinpaş ödeme seçeneği!

Marina Ankara Sinpaş ödeme seçeneği kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Marina Ankara Oran adres!

Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da bulunuyor. Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Marina Ankara Sinpaş teslimleri ne zaman?

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen Marina Ankara Sinpaş projesi peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu!

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği projede daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek.

Marina Ankara Oran satış ofisi iletişim!

Marina Ankara Oran satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Lansmana özel indirim ve kampanyalarının devam ettiği projede toplam 2 bin adet daire bulunuyor.

Marina Ankara Rezidans satılık!

Marina Ankara Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peşinatta yüzde 15 indirim sağlanan projede yüzde 10 peşinatta firma bünyesinde 40 ay taksitlendiriliyor.

Marina Ankara nerede Haberi

Marina Ankara nerede

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı. Projeyi merak eden Konyalılar, Dedeman Otel 'deki tanıtım ofisinden bilgi alıyor. Randevu sistemiyle müşterilerle görüşen Sinpaş Yapı yetkilileri, projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarım dile getirerek, "1 hafta önce açtığımız ofisimizde şimdiye kadar 50 görüşme yapıldı. 1 hafta daha ofisimiz açık kalacak. Bu sayının her geçen gün artacağını düşünüyoruz. 


Çünkü faaliyete geçirilen projenin birçok avantajı var. Vatandaşlar proje ile sadece konut ihtiyacını değil, kültürel ve sosyal ihtiyaçlarım da rahatlıkla sağlayabiliyor. Konyalı vatandaşlar projeyi daha çok yatırım yapmak amacıyla yakından tanımak istiyor" ifadelerini kullandı. 




Web: http://www.marinaankara.com/



Emre...