26 / 04 / 2024

Maritza Beykoz fiyatları

Maritza Beykoz fiyatları

Bugüne kadar Ataşehir, İstinye, Kavacık ve Sarıyer’de 100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, Beykoz’da bölgenin en büyük kentsel dönüşümü için kolları sıvadı.

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları arttı?

İstanbul Beykoz'da imar planlarının çözüme kavuşmasının ardında ilçe içerisinde konut fiyatları artış yaşadı.

İstanbul'un 2 ilçesinde ev fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını ile izole bölgelere olan yoğun ilgi İstanbul'un 2 ilçesinde konut fiyatlarını ikiye katladı. Beykoz ve Sarıyer ilçelerindeki ortalama satılık konut metrekare fiyatları yüzde 100'ün üzerine çıktı.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Verra Suites Beykoz fiyatları!

Verra Suites Beykoz fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün yapılan proje  İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da bulunuyor. 

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Maritza Beykoz fiyatları Haberi

Maritza Beykoz fiyatları

252 konut yer alması planlanan proje, 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak Beykoz’da 6’şar katlı 21 bloktan meydana gelen Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde çeşitli büyüklükte daireler yer alıyor. Projede metrekare birim fiyatı 9 bin liradan başlarken, inşaatına 2016’nın ilk çeyreğinde başlanacak projenin 2018 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. Maritza’nın 7.5 yıllık bir firma olduğunu   belirten Maritza İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, “Bahçe katını verdiğimizde önündeki yeşil olarak bıraktığımız alanı da konut sahibine tahsis ediyoruz. Onu da kat planına yazıyoruz” dedi. 

Milliyet 



Bu haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



İstanbul’da Ataşehir, İstinye, Kavacık ve Sarıyer’de 100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, şimdilerde Beykoz’daki 252 konutluk yeni projeleri için...