16 / 04 / 2024

Maritza Beykoz Vadi Evleri fiyat

Maritza Beykoz Vadi Evleri fiyat

4 farklı butik projeyi hayata geçiren Maritza İnşaat, yeni projesi için İstanbul Beykoz’u seçti.

Maritza Beykoz Vadi Evleri Ağustos'ta satışta!

Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Metrekare fiyatlarının 9 bin TL'den başlangıç göstereceği proje Ağustos ayında satışa çıkacak. Projede 230 adet konut bulunacak.

Maritza Beykoz Vadi Evleri’nin metrekaresi 9 bin TL!

100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, Beykoz’da 252 konut inşa edecek. Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde metrekare fiyatı 9 bin TL’den başlıyor.

Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde teslimler 2018'de!

Bugüne kadar Ataşehir, İstinye, Kavacık ve Sarıyer’de 100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, Beykoz’da bölgenin en büyük kentsel dönüşümü için kolları sıvadı.

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Acarvadi Beykoz konut fiyatları!

Acarvadi Beykoz konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 5 bin metrekare ticari alana sahip Acar Vadi Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Maritza Beykoz Vadi Evleri Eylül 2019’da teslim!

4 farklı butik projeyi hayata geçiren Maritza İnşaat, yeni projesi için İstanbul Beykoz’u seçti.

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Maritza Beykoz Vadi Evleri fiyat Haberi

Maritza Beykoz Vadi Evleri fiyat

Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde metrekare birim fiyatı 12 bin liradan başlıyor. Projede 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 konut tiplerine sahip, büyüklükleri ise 120 metrekare ile 552 metrekare arasında değişen lüks konutlar yer alıyor. Maritza Beykoz Vadi Evleri toplam 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Projede 26 bin metrekarelik alan da peyzaja ayrıldı. 


Maritza İnşaat Başkan Vekili Emir Sarıgül, Maritza İnşaat’ı Meriç Ailesi ile birlikte kurduklarını belirterek, bugüne kadar 4 farklı butik projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Yatay yapılaşmanın artık daha cazip bir hal aldığının altını çizen Sarıgül, “Beykoz bölgesi İstanbul’un yeni çekim merkezi. Yatırım amacıyla bugünki fiyatlardan daire alan her müşteri proje sonunda kazancının ikiye katlanacak” dedi. 


Projedeki sosyal alanlar hakkında bilgi veren Sarıgül şunları söyledi: “Açık ve kapalı yüzme...