19 / 04 / 2024

Mark Zuckerberg evleri

Mark Zuckerberg evleri

Facebook’un 36 yaşındaki CEO’su Mark Zuckerberg attığı her adımla gündeme geliyor, özellikle de her geçen gün artan servetiyle. Peki dünyanın önde gelen zenginleri arasında yer alan Zuckerberg neler için harcama yapıyor?

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

Teknoloji devinden şok karar!  Binlerce kişiyi ilgilendiriyor…

Mark Zuckerberg’in şirketi Meta Platforms, ekonomik gerileme endişesiyle yeni adımlar atmaya devam ediyor. Yeni aldığı karar binlerce kişiyi etkileyecek.

Önce twitter yaptı şimdi facebook yapıyor! Artık paralı olacak!

Mark Zuckerberg'e ait olan mesajda, yeni abonelik sistemi ile beraber mavi rozetin yanı sıra birçok haklarla sunulacağı söyleniyor.

Zuckerberg’in şirketi Meta'ya AB’den ayar! Tam 390 milyon euro!

Mark Zuckerberg’in, şirketi Meta’dan yana yüzü bir türlü gülmedi. Meta’nın hisseleri geçen yıl tam yüzde 65 düşüş gerçekleştirirken, son darbe ise Avrupa Birliği’nden geldi.

2022 teknoloji milyarderlerine yaramadı! Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg…

Şirketleri ve yaptıkları hamlelerle her gün haberlere konu olan ünlü teknoloji devlerinden bazıları yeni yıla fakirleşerek girdi.

2022, teknoloji devlerine yaramadı! Toplam zararları 457 milyar dolar!

Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg  dahil 10 teknoloji milyarderi yılı zararla kapatıyor. Toplam 457 milyar dolar zarar ettiler.

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

WhatsApp'a ilişkin şok iddia! WhatsApp ücretli mi olacak? 

WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, uygulamaya ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Zuckerberg, WhatsApp'ın aylık 1 dolardan satılacağını belirtti.

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

480 milyar dolar kaybettiler

Bloomberg Milyarderler Endeksi raporuna göre aralarında Mark Zuckerberg, Bill Gates ve Larry Ellison’un da yer aldığı dünyanın en büyük teknoloji devleri, geçen perşembe günü itibariyle bu sene toplamda 480 milyar dolar kayıp yaşadı.

Mark Zuckerberg evleri Haberi

Mark Zuckerberg evleri

Mark Zuckerberg Facebook'u kurdu, Instagram'ı ve WhatsApp'ı satın aldı. Sözcü'de yer alan habere göre; teknoloji alanında gerçekleştirdiği yeni yatırımlar ve çalışmalarla her geçen gün büyüyen bir şirket meydana getiren 36 yaşındaki Zuckerberg, şimdi dünyanın önde gelen milyarderleri arasında bulunuyor.

Geçen yıl 110 milyar doları geçen servetiyle ön plana çıkan Zuckerberg, kıyafet ve araba gibi gereksinimlerinde alçakgönüllü tavır gösterse de emlak konusunda sınırı yok. 36 yaşındaki Zuckerberg için emlak canavarı dense yeridir.

Zuckerberg, bugün hiç olmadığı kadar zenginliğe sahip. Özellikle de TikTok ile rekabet etmek amacıyla sosyal medya platformu Instagram'da hayata geçirdiği yeni özellikle Zuckerberg’in kişisel serveti ilk kez 100 milyon doları geçti. Şimdilerde ise ünlü milyarderin serveti 114 milyar doları aşmış durumda.

EMLAK KONUSUNDA SAVURGAN

Zuckerberg’in savurganlık yapmaktan geri durmadığı tek yatırım emlak oluyor....