29 / 03 / 2024

Mark Zuckerberg Hawai arazi satın alımları

Mark Zuckerberg Hawai arazi satın alımları

2014'ten bu yana Hawaii'de arazi toplayan Facebook’un patronu Mark Zuckerberg bölgede arazi imparatorluğu kurmak üzere olduğu kaydedildi. 

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mark Majanı ve Tarek Alshayeb ortaklığında kuruldu.

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Teknoloji devinden şok karar!  Binlerce kişiyi ilgilendiriyor…

Mark Zuckerberg’in şirketi Meta Platforms, ekonomik gerileme endişesiyle yeni adımlar atmaya devam ediyor. Yeni aldığı karar binlerce kişiyi etkileyecek.

Önce twitter yaptı şimdi facebook yapıyor! Artık paralı olacak!

Mark Zuckerberg'e ait olan mesajda, yeni abonelik sistemi ile beraber mavi rozetin yanı sıra birçok haklarla sunulacağı söyleniyor.

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Sanal gerçekliğe büyük yatırım! Zuckerberg'in bir sözü yüzde 20 arttırdı 

Zuckerberg 2023'ü 'verimlilik yılı' yapma sözü verdiği için meta hisseleri yaklaşık %20 arttı

Apple gizli tutuyordu! Bir sızıntı tüm detaylarını ortaya çıkardı

Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple'ın yaklaşmakta olan karma gerçeklik kulaklığının nasıl çalışacağını tüm ayrıntılarıyla açıkladı . Bu, Apple'ın Reality Pro olarak  adlandırılabilecek çok gizli projesine şimdiye kadarki en net bakış oldu.

Zuckerberg’in şirketi Meta'ya AB’den ayar! Tam 390 milyon euro!

Mark Zuckerberg’in, şirketi Meta’dan yana yüzü bir türlü gülmedi. Meta’nın hisseleri geçen yıl tam yüzde 65 düşüş gerçekleştirirken, son darbe ise Avrupa Birliği’nden geldi.

Mark Zuckerberg Hawai arazi satın alımları Haberi

Mark Zuckerberg Hawai arazi satın alımları

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg Hawaii'yi fethetmek için kolları sıvadı. Milliyet'te yer alan habere göre; Hawaii’de 2014’ten bu yana arazi satın alıyor. Zuckerberg aleyhinde geçen yıl ‘kolonyal’ tavırları olduğu ve yerlileri topraklarından zorla tahliye edilmesi iddiası üzerine Hawaii sakinleri tarafından imza kampanyası düzenlenmişti.

Kampanyada, Zuckerberg’in çevreye zarar vermemesi  yönünde talepte bulunulmuştu. Fakat 1.5 milyon kişinin katıldığı kampanyaya karşın  sosyal medya devinin Hawaii’deki mülk imparatorluğunu iki katına çıktığı ortaya çıktı. Amerikan kaynaklarına göre, 117 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 5’inci kişisi olan Zuckerberg son olarak 19 Mart 2021’de Hawaii’de 53 milyon dolara 600 dönümlük bir arsa daha aldı. Böylece milyarder iş adamının 8 adadan oluşan Hawaii’de toplam arazisinin büyüklüğü iki katına yükseldi. 

Sürekli arsa alıyor 

Hawaii’de toplam750 dönümden fazla arsaya sahip...