19 / 04 / 2024

marka avm dükkan kirası

marka avm dükkan kirası

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının KDV hariç piyasa değeri 48 milyon 695 bin TL olurken, KDV dahil piyasa değeri 57 milyon 460 bin 100 TL oldu. 

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Sincan AVM'deki 108 dükkan satışa çıktı!

Sincan AVM içerisinde yer alan 108 adet dükkan satışa çıktı. Söz konusu ihale 11 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

ABD'deki AVM'lerde boş dükkan sayısı artıyor!

ABD'deki AVM'lerde boş dükkan sayısı son 6 yılın en yükseğine ulaştı. Perakende zinciri Brookstone, 101 mağazasını kapatacağını açıkladı. 

Kartaltepe AVM'deki 38 dükkan kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı Belediye Başkanlığı, Kartaltepe AVM'deki toplam 96 adet dükkanın 38'ini kiraya verecek. Kiralık dükkanların 1 yıllık muhammen kira bedeli 2 milyon 985 bin TL. 

Alarko GYO Alkent AVM 39 adet dükkan değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Büyükçekmece Etiler Alkent AVM 39 adet dükkanın ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

AVM'lerdeki dükkan kiralarına düzenleme yapılmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden yapılan açıklamada, alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkan kiraları konusunda hükümetin yeni bir düzenlemesi yapması gerektiği belirtildi.

Etiler Alkent AVM'deki 39 dükkanın 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Etiler Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

marka avm dükkan kirası Haberi

marka avm dükkan kirası

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘dövizle kiralamaya sınırlama için yasal düzenleme hazırlığı yapılıyor’ açıklamasının yankıları sürerken, yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Yaklaşık 35 mağazanın kepenk indirdiği eylem konusunda markalar adına  yapılan yazılı açıklamada, ‘yüksek kira’ sorununa 20 Eylül’e kadar çözüm bulunamaması halinde Marka AVM’den tamamen çıkacakları belirtildi. Markalar adına avukatları tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bursa  Marka AVM kiracı perakende işletmelerinden AVM’de artan kira – ciro oranları sebebi ile 25 marka adına müvekkillerimizin şikayetlerini ortak bir zeminde ve sektöre yakışır bir şekilde çözüme kavuşturmak  arzusu ile yatırımcı tarafa bir yazılı bildirim göndermiştik. Ancak yatırımcı taraftan olumlu bir dönüş alınamamış olması sebebi ile söz konusu markalarımız müşterilerinin affına sığınarak...