25 / 04 / 2024

marka güven ilişkisi

marka güven ilişkisi

Son günlerde gündeme gelen en önemli kavram 'markalı konut' projeleridir

Faiz kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama! İstikrar ve güven vurgusu yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Merkez Bankası faiz artırımına ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Bakan Şimşek, istikrar ve güven vurgusu yaptı. İşte Bakan Şimşek'in açıklaması...

Tüketici güven endeksi Şubat ayında yüzde 4,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Tüketici güven endeksi Şubat ayında aylık bazda yüzde 4,3 artarak 82,5 oldu. İşte Şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri...

Mart ayı tüketici güven endeksi açıklandı! Tüketici güveni yüzde 1,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından mart ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre güven endeksi, mart ayında aylık bazda yüzde 1,9 artarak 72,5 değer kaydetti.

Ekonomik güven endeksi ekim ayı verileri açıklandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, ekim ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verileri açıklandı.

Tüketici güven endeksi eylülde 79,7 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri açıklandı.

Güngören Güven Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı çıktı!

Güngören ilçesi, Güven Mahallesi, Posta Caddesi Karadeniz Caddesi Trafik Düzenleme Revize Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Milyonları ilgilendiren karar! 'Geçici iş ilişkisi'ne süre sınırı geldi!

İşveren, iş yoğunluğu çok artınca, doğum izni kullanan ya da askere giden çalışanın yerine geçici iş ilişkisi kurulabiliyor. Günümüzde, özellikle pandemi süreciyle birlikte 'meslek edinilmiş geçici iş ilişkisi' kurulması yaygınlaştı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü!

Eylül 2020'ye ilişkin ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü.

Reel Kesim Güven Endeksi ağustosta yükseldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından ağustos ayına ilişkin İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksi açıklandı. 

Tüketici güven endeksi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıkladı. Tüketici güven endeksi ağustos ayında aylık bazda yüzde 2,2 azalarak 59,6 oldu.

Tüketici güven endeksi haziranda 5,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıkladı.

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42,2 azaldı...

marka güven ilişkisi Haberi

marka güven ilişkisi

Artık yeni dinamiklerin öne çıktığı farklı bir sürece girdi. Bu süreçte gündeme gelen en önemli kavram 'markalı konut' projeleridir. Geçtiğimiz son beş yıldaki gelişmelere bakılacak olursa, Türkiye'de markalı konut projelerinin baş döndürücü bir hızla arttığı görülmektedir. Bu artış orta ve uzun dönemde de sürme eğilimindedir. Bu sürece nasıl gelindiğini hatırlamakta fayda var. Özellikle 1999 depreminin ardından konut piyasasında öne çıkan ilk ihtiyaç, 'güven' olmuştu. Güven ihtiyacı sektörde adı bilinen, tanınan firmalara yönelimi hızlandırdı ve bu talep beraberinde markalaşma sürecini de getirdi. Markalaşma eğilimi ise iki yönde gelişti. İlki, piyasada var olan güçlü oyuncular markalarına yönelik yatırımlarını daha da artırdı. İkincisi ise sektöre girmek isteyen orta ölçekli oyuncular marka yönetimine ve...