26 / 04 / 2024

marka rezidans inşaat çalışmaları

marka rezidans inşaat çalışmaları

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Marka End İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Marka End İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu.

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ediyor! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi’nden Su Kent Kooperatifine ait 35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ettiği belirtilerek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, yerel yönetimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz" denildi...

Türklerin radarındaki Karadağ’da inşaat sayısında patlama!

Karadağ'da inşaat işlerinin son beş yılda ikiye katlandı. Karadağ’da, Türk markalar rezidans kültürü ile fark yaratırken, Türk yatırımcılar da ev alma yarışında Rusya’dan sonra ikinciliğe yükseldi...

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

marka rezidans inşaat çalışmaları Haberi

marka rezidans inşaat çalışmaları

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası,  içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek. 


Gördüğü yoğun talep üzerine, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ek yatırımla birlikte 650 milyon dolar yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi…. Yatırımcılarına Bursa, Nilüfer’de benzersiz bir yaşam fırsatı sunacak olan Marka Rezidans ve AVM’de teslimler ise 2017 yılında gerçekleşecek. 

Marka Rezidans ve AVM hızla yükseliyor 

Marka Rezidans ve AVM’nin inşa aşamalarının planlandığı gibi devam ettiğini vurgulayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas “Marka...