26 / 04 / 2024

Marka Rezidans ulaşım

Marka Rezidans ulaşım

Sur Yapı imzasıyla yükselen Marka Rezidans Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa ediliyor. Toplam 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin teslimleri Ağustos 2017'de yapılacak.

Sur Yapı Marka Rezidans daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Marka Rezidans'ta toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home office ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Bursa Marka Rezidans teslimleri Ağustos 2017'de!

Toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunan Nilüfer Marka Rezidans projesi Sur Yapı İmzasıyla yükseliyor.

Marka Rezidans ulaşım!

Marka Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe'si Kale Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nin bağlantı noktasında yükseliyor. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM inşaatında son durum!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Marka Rezidans'ta 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Marka Rezidans'ta 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, hem işinize hem de sevdiklerinize rahatça ulaşabilmenizi sağlayacak BursaRay metro ve otobüs duraklarının da hemen yanı başında...

Marka Rezidans'ta nakitte yüzde 10 indirim sağlanıyor!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM'de teslimler 2017'de!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM: Doğru yatırımın Marka’sı!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Marka Rezidans ve AVM: Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. İsterseniz alışverişe ara verip hoş bir sohbet eşliğinde arkadaşlarınızla bir kahve içebilirsiniz...

Yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Uygarlığın mimarı Sur Yapı, Bursa’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Marka Rezidans ulaşım Haberi

Marka Rezidans ulaşım

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde yükselen Marka Rezidans projesi Sur yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home office ve alışveriş merkezi bulunuyor.


Sur Yapı Marka Rezidans Bursa projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks ve loft daireler yer alıyor.


Toplam 220 bin metrekare üzerinde yükselen Bursa Marka Rezidans projesinde bloklar 17,25 ve 30 kat şeklinde inşa edildi. Projedeki dairelerin alanları isi 234 ila 289 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Kale Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nin bağlantı noktasında yükselen Marka Rezidans Bursa projesi toplam 1,3 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi beklenen Bursa Marka Rezidans projesinin ortak alanları arasında  fitness center,  alışveriş mağazaları,...