26 / 04 / 2024

Marka Şehirler Zirvesi

Marka Şehirler Zirvesi

Marka Şehirler Zirvesi gerçekleşti. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, toplantıda konuştu. Dağ, inşaat sektörünün öneminden bahsetti.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi’ne sponsor oldu!

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, ‘markalaşan şehirlerde inşaat sektörünün önemi’ni anlatacak.

2. Marka Şehirler Zirvesi 11 Mayıs'ta!

Geri sayımın başladığı 2. Marka Şehirler Zirvesi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Avrasya’nın akıllı şehri Zeytinburnu oldu!

Marka Şehirler Zirvesi’ne katılan Zeytinburnu Belediyesi, ilçe genelinde kullanılan akıllı şehir uygulamalarını yurt içi ve yurt dışından katılımcılara tanıttı.

Kentsel dönüşüm Gaziosmanpaşa’ya marka değeri katacak!

Marka Şehirler Zirvesi'ne katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Biz önce insanların ihtiyaçlarını karşılayacak onları mutlu edecek ama daha çok konfor sunacak bir şehir oluşturmalıyız" dedi.

Erdem Akçıl: Gelecek inşaatta değil akıllı şehirlerde!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan; Bir şehrin büyümesi için eğitim çok önemlidir. Eğer eğitim varsa inavosayon var demektir.

Kentsel dönüşümle marka şehirler doğacak!

Marka Şehirler Zirvesi’nde Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan “Gerekli yatırımlar, kentsel dönüşüm uygulamaları ve akıllı altyapı sistemleri ile 2023’te marka şehirlerden marka bir ülke oluşturabiliriz” dedi

Kentsel dönüşüm ada bazında olmalı!

Kentsel dönüşümde ada bazında ilerlemeli, bina bazında ilerlersek ne yeşil alanlar ne de sosyal alanlarımız olur. Dolaysıyla kentsel dönüşüm de marka olan İstanbul’a yakışır bir şekilde ilerlemeli.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Dirençli binalar artık tercih değil zorunluluk! Marmara depreminde sanayinin çarkları durabilir! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde önemli açıklamalar yapan uzmanlar, dirençli binaların artık tercih değil zorunluluk olduğunu söyledi.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

İnsan merkezli kentsel dönüşümle marka şehirler inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İnsan merkezli bir kentsel dönüşümle; afetlere hazır, kimlikli, kişilikli, engelli dostu marka şehirleri inşa etmek istiyoruz." diye konuştu...

Marka şehirler için 2023'de atılacak adımlar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat'ta 'İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Çevre ve şehircilik konuları ile ilgili toplantı sonrasında açıklama yapan Fuat Oktay, toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgi alanı içindeki bütün sorunların detaylı bir şekilde ele alındığını söyledi...

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Marka Şehirler Zirvesi Haberi

Marka Şehirler Zirvesi

Dağ Mühendislik, kamu ve özel sektörün üst düzey temsilcilerini bir araya getiren bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu.


‘Marka Şehirler Zirvesi’ne konuşmacı olarak da katılan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, ‘markalaşan şehirlerde inşaat sektörünün önemini anlattı.


Dağ, konuşmasında şunları söyledi: “Rekabetin artmasıyla birlikte şehirler “marka şehir” olabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Bu yarışta hangi özelliklerin ön plana çıkarılarak nasıl bir adım önde olunacağına dair profesyonel olarak çalışmalar yürütülüyor.


Bir şehrin tanıtımı için uzun süreli, sürekli ve çok yönlü faaliyetlere ihtiyaç vardır. Bir şehirde hiçbir otorite tek başına bir tanıtım faaliyetine yatırım yapamaz. Söz konusu faaliyetler birçok kuruluş tarafından ve sürekli olarak yürütülmelidir. Örneğin, gerçekleştirilecek fuarlar, sempozyumlar, seminerler, konferanslar, sergiler, gösteriler ve tanıtımlar gibi birçok faaliyet çok...