28 / 03 / 2024

markalı konut kampanyaları

markalı konut kampanyaları

GYODER Başkanı Aziz Torun, kampanya ile satış ofislerine gelen alıcı sayısının 3'e katlandığını belirtti.

Konutta yaz öncesi büyük fırsat!

Yaz ayları başlarken özellikle Ramazan ayı öncesi satışlarını artırmak isteyen gayrimenkul firmaları kampanya ve fırsatlarına da hız verdi.

Konut projelerinde yaz tatili fırsatları başladı!

Yaz geldi, okullar kapandı fakat tatil satış ofislerine uğramadı. Hızlanan çalışmalarla inşaatlarını yükseltmeye devam eden inşaat firmaları, düzenledikleri kampanyalarla satış ofislerini doldurmayı başarıyorlar

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Konut fiyatları bir yılda yüzde 99.43 yükseldi! Markalı konut satışları arttı mı?

“REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” Kasım 2022 sonuçları belli oldu. Peki markalı konut fiyatları Kasım'da ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2021 verilerine göre; Nisan 2021'de fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 0.19, 2020'nin aynı dönemine göre ise yüzde 6.03 oranında yükseldi. Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.53'ü yabancılara yapıldı!

 REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklanan verilere göre; Mart ayında markalı konut projelerinde yabancı alıcıların oranı arttı. 

Markalı konut üreticileri de faizsiz konut sektörüne girdi!

Faizsiz konut ve otomobil finansman alanında faaliyet gösteren büyük ölçekli şirketler düzenlemeyi memnuniyetle karşıladı. Markalı konut üreticilerinden Sinpaş, bu alanda faaliyette bulunacak Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı adıyla yeni bir şirket kurdu.

Markalı konut alımında konut kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 endeksine göre; Kasım'da markalı konut alımında banka kredisi kullanımının yaklaşık 3, senet kullanımının 2.5 puan yükseldiği görüldü.

Markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 sonuçlarına göre, Kasım 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ekim 2020 sonuçlarına göre, Ekim 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.49'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Eylül 2020 sonuçlarına göre, Eylül 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.49'u yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 50.08’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 71.15’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

markalı konut kampanyaları Haberi

markalı konut kampanyaları

Aziz Torun, "Kampanya kapsamında 107 proje var. Tüketicilerin ertelenen talepleri harekete geçti" dedi.


GYODER'in 1 Şubat'ta başlayan '20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi' kampanyası sektöre ivme kazandırdı. 31 Mart'a kadar sürecek kampanyaya GYODER üyesi 40 firma katılıyor.



Başlatılan bu kampanyanın fiyat anlamında da fırsat olduğunu belirten GYODER Başkanı Torun, "Enflasyondan kaynaklanan maliyet artışları nedeniyle önümüzdeki dönemde fiyatlar artacak" dedi.


Türkiye'nin gayrimenkul platformu Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyeleri ile destek verdiği ikinci 'Güç Birliği' kampanyasıyla, sektöre ivme kazandırdı. 1 Şubat'ta başlayan '20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi' ile orta gelirlinin konut edinmesinin hedeflendiği kampanya kapsamında, GYODER üyesi 40 firmanın 107 projesi tüketici ile buluştu.


ŞİMDİ ALAN KAZANÇLI ÇIKACAK

İnşaat maliyetlerinin yükseldiği bir dönemde konut geliştiricilerinin kampanya başlatmasının alıcılar...