26 / 04 / 2024

markalı konut kredileri

markalı konut kredileri

Kamu bankaları faizlerini yüzde 0.99'a düşürürken, özel bankalarda ağustosta yüzde 1.36 olan en düşük oran, yüzde 1.11’e kadar indi. Firmalar ve bankalar bu süreci yeni kampanyalarla destek veriyor.

Markalı konut projelerinde bahar kampanyası!

Markalı konut üreticileri ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İnşaat şirketleri konut projelerinde 0 faizli, düşük peşinatlı uygun ödeme imkanı sağlıyor. 

Pendik'teki 8 markalı konut projesi!

Konut üreticilerinin yeni gözde ilçesi Pendik'te birçok markalı konut projesi yükseliyor. İşte Pendik'teki 8 markalı konut projesi...

Markalı konut satışları toplam satışın yüzde 35’ine ulaştı!

Markalı konut projelerin sunduğu avantajlara dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Atalay, Türkiye’nin markalı gayrimenkulde yolun başında olduğunu ve bu trendin hızla büyük şehirlerden küçük şehirlere doğru yayılmasının gerekliliğini vurguladı.

Çanakkale'de markalı konut projelerinde hareketlilik yaşanıyor!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün arazileri değerlendirdiği Çanakkale'de son dönemde markalı konut projelerinde hareketlilik yaşanıyor..

İşte İstanbul'daki 41 markalı konut projesinin fiyatları!

Yeni yıla ev sahibi olmak isteyenler fırsatlardan yararlanmak için harekete geçti. Peki İstanbul'da markalı konut projelerinde fiyatlar ne kadar? İşte son dönemde çok konuşulan projeler ve fiyatları...

Markalı konutçuların yeni rotası Antalya!

Markalı konutçular, Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehri olan ve son yıllarda en yoğun göç alan kentler arasında başı çeken Antalya'da konut projeleri üretiyor..

İzmir, markalı konut üreticilerin merceğinde!

İstanbul-İzmir otoyol projesiyle İzmir'de konut sektörü hareketlendi. Markalı konut üreticisi rotayı İzmir'e çevirdi. İzmir'de 2019 yılına kadar 20 milyar liralık yatırım gerçekleştirilmesi bekleniyor.

300 bin TL fiyatlı markalı konut alabileceğiniz projeler!

Türk halkı en fazla fiyatı 250 bin TL ile 700 bin TL aralığındaki konutları tercih ediyorlar. İşte, 300 bin TL fiyatlı markalı konut alabileceğiz 4 proje...

Markalı konutçular Ankara'da metroyu bekliyor!

Gayrimenkul gelişiminde İstanbul’u takip eden başkent Ankara markalı konut üreten firmalara ev sahipliği yapıyor..

Markalı konutçular İzmir'i mesken tuttu!

Türkiye’nin en yaşanabilir kentleri arasında yer alan İzmir'de son dönemde markalı konut projeleri çoğaldı. Bölgeye bir çok firma yöneldi.

Markalı konutçular rotasını Anadolu'ya çevirdi!

Son yıllarda İstanbul’dan Anadolu’ya kaymaya başlayan gayrimenkul sektöründeki hareketlilikle birlikte markalı konutçular Anadolu'ya yöneldi.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

Konut kredileri bu yıl yüzde 21,3 büyüdü!

Geçen yılın aynı döneminde yüzde 8,5 büyüyen konut kredileri bu yıl yüzde 21,3 büyüdü.

markalı konut kredileri Haberi

markalı konut kredileri

Bankaların konut kredisi faiz indirimleri, ev sahibi olmak isteyenlere umut kapısı oldu. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir süre önce özel bankalarda yüzde 1.15 seviyesine kadar düşen konut kredisi faiz oranında bir indirim meydana geldi. Kuveyt Türk önceki gün konut kredisi faiz oranlarını yenileyerek yüzde 1.11 seviyesine düşürdü. Bu düşüşle eylül ayından itibaren önemli bir artış trendi yakalayan konut satışlarının artarak devam etmesi, tüketicilerin farklı bankaların seçeneklerinden yararlanarak gayrimenkul alımına devam etmesi amaçlanıyor.

Merkez Bankası’nın faiz indirimi süreci ve piyasada yaşanan olumlu gelişmeler, hızla bankaların konut kredisi faiz oranlarına yansıdı. Ağustos ayında özel bankalarda en düşük yüzde 1.36 olan konut kredisi faizleri düşürdü. 1 Ağustos’ta kamu bankaları tarafından yüzde 0.99 çekilen faiz oranlarının oluşturduğu olumlu gelişmeler de bu sürece...