18 / 04 / 2024

MarkAntalya AVM satışı

MarkAntalya AVM satışı

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkardı. MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da yapılacak.

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Akasya AVM'de sır dolu satış!

Akiş GYO, Akasya AVM'de yer alan bir adet bağımsız bölümün 70 milyon 235 bin 280 TL+KDV bedelle satıldığını açıkladı. İşte o satışla ilgili detaylar...

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Halkbank'tan Sapphire AVM açıklaması! Sapphire AVM'nin satışından zarar edilmedi!

Halkbank, Sapphire AVM'nin zararına satıldığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından son dakika açıklamasında bulundu. İşte Halkbank'tan o iddialara verilen yanıt...

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

MarkAntalya AVM satışı Haberi

MarkAntalya AVM satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Antalya Muratpaşada yer alan MarkAntalya AVM'yi satışa çıkardı. AVM'nin muhammen bedeli  1,3 milyar lira olarak açıklanmıştı. 

TMSF, MarkAntalya AVM'ye 5 Ekim 2016'da kayyum olarak atanmıştı. Fon, 5 Ekim 2016'da kayyum olarak atandığı MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün oluşturulmasına ve satışına karar verilmişti. İhalede, kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulanacak. 

MarkAntalya 2013 yılının Ağustos ayında hizmete alınmıştı. 28 adet bağımsız birimden meydana gelen MarkAntalya AVM'de 55 bin metrekare kiralanabilir alan, sinema, spor salonu, modern çocuk eğlence merkezi, iki bin 600 araç kapasiteli otopark, geniş teras alanları, zengin restoran alanları bulunuyor. 

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi hakkında açıklama yaptı. 

KAP Açıklaması:
Şirketimiz Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından 08.05.2018...