25 / 04 / 2024

Marmara Evleri satış ofisi nerede

Marmara Evleri satış ofisi nerede

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçeneklrinden oluşan Marmara Evleri Beylikdüzü'nde daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Marmara Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Marmara Evleri 4 ödeme planı!

Marmara Evleri 4 ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı proje İhlas Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Kiler Marmara Evleri satılık!

Kiler Marmara Evleri İstanbul Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor. Kiler Marmara Evleri satılık daireler 7 blok şeklinde yükseliyor.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Huzurlu Marmara Evleri Beylikdüzü satış fiyatları!

Huzurlu Marmara Evleri Beylikdüzü satış fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Ekim 2018'de tamamlanacak olan Huzurlu Marmara Evleri projesi 90 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor...

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi!

Huzurlu Marmara Evleri satış ofisi ile 444 4 136 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Avcılar İDO İskelesi 10 dakika mesafede olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara Evleri satılık!

Mesa Marmara Evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Mesa Marmara Kartal satılık daire!

Mesa Marmara Kartal satılık daire fiyatları 3+1'lerde peşinde 846 bin TL'den başlıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Lavinya Marmara Evleri satılık!

Toplam 115 daire ve 17 dükkandan meydana gelen proje İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Lavinya Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Botanica İstanbul Evleri satılık!

Botanica İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak farklı seçenekte dizayn edildi.Marmara Park AVM'nin karşısında yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Marmara Evleri satış ofisi nerede Haberi

Marmara Evleri satış ofisi nerede

İstanbul Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara Evleri, 3 bloktan oluşuyor. Projede toplam 35 adet daire var.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerinden oluşan Marmara Evleri'nde dairelerin başlangıç fiyatları şöyle;


2 oda 1 salon daireler 235 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 300 bin TL,

3 oda 1 salon dubleks daireler 360 bin TL'den başlıyor.


Marmara Evleri satış ofisi bilgilerinden önce ödeme koşullarından bahsetmekte fayda var. Ödeme kapsamında yüzde 25 peşinatla kalan tutarı taksitlendirmek mümkün.


Beylikdüzü Marmara Evleri, süs havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk parkı ve otopark hizmetlerini alıcısına sunuyor.


Marmara Evleri satış ofisi:

Adres: Yakuplu Hürriyet Bulvarı No:101 Beylikdüzü / İstanbul


Telefon: 0212 879 04 64 - 0212 876 64 46

Web adresi: