28 / 03 / 2024

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü; Marmara Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesi kantin işletme işini 26 Aralık Cuma günü saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 1 yıl işletme işi 72 bin TL olarak belirlendi.

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023!

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Gürsel Tekin'den Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü imar planı çıkışı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul depreminin gündemde olduğu bir dönemde bile , belediyeyi devre dışı bırakılıp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle projelerin hayata geçirilmeye çalıştığını belirtti. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

DAP Nişantaşı projesinin ruhsatı alındı!

Dap Yapı tarafından Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'ne yapılacak olan projedeki 92 konut ve 1 ticari işletmenin ruhsatı alındı...

Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor...

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Dap Nişantaşı projesi için ilk adım atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Holding'in oldu...

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisinin kazananı DAP oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün satışa çıkarılan ve toplam büyüklüğü 25 dönüm olan Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi ihalesi DAP Yapı 705 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme Haberi

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü; Marmara Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesi kantin işletme işini ihaleye çıkarıyor. 1 yıl işletme işi 72 bin TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 26 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Marmara Üniversitesi Rektörlüğü İhale Komisyon Başkanlığı Göztepe Yerleşkesi Yönetim ve Enstitü Binası'nda açık teklif usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:


İDARİ VE MALİ İŞLER MÜD. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ - Evrak No: 1400262889


T.C.


MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı


MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN


1. Üniversitemiz Nişantaşı Yerleşkesi Kantin işletmesinin sözleşme tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca 'Açık Teklif Usulü' artırma ile ihale edilecektir.


2. İhale 26.12.2014 Cuma günü saat 10:00' da Marmara Üniversitesi Rektörlüğü İhale Komisyon Başkanlığı (Göztepe Yerleşkesi Yönetim ve Enstitü Binası - Kadıköy-İSTANBUL) adresinde yapılacaktır.


3. İhale...