25 / 04 / 2024

Marmaray seferleri neden durdu

Marmaray seferleri neden durdu

Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferler elektrik kesintisi nedeniyle yapılamadı...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Nezih Küçükerden: Marmaray aceleye gelmişti!

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

Marmaray banliyö hatları neden durdu?

MARMARAY Projesi kapsamında Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpasa banliyö hatlarının iyileştirilmesi çalışmalarının durdurulmasının nedeni ne?

Metrobüs ve Marmaray'a yakın evler prim rekoru kırıyor!

Gayrimenkul değerleme konusunda "erişim"in önemine vurgu yapan uzmanlar, İstanbul'da metrobüs ve Marmaray'a olan yakınlığın konut fiyatlarında yüzde 100'e yakın oranlarda prime neden olduğuna dikkat çekiyor.

Marmaray çalışmaları, Zübeyde Hanım Caddesi’nde 100 metrelik çatlağa neden oldu!

Marmaray çalışmaları, Zübeyde Hanım Caddesi’nde yer yer 15 cm’yi bulan 100 metrelik çatlağa neden oldu. Pazartesi günü aniden oluşan çatlak aynı gün beton dökülerek kapatıldı. Dev çatlak çevre sakinlerini korkuttu...

Marmaray seferleri elektrik kesintisi nedeniyle 1 saat yapılamadı!

Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferler elektrik kesintisi nedeniyle yapılamadı...

İstanbul'da tramvay seferleri durdu!

İstanbul'da tramvay seferleri durdu. İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle Avrupa Yakası'ndaki Bağcılar - Kabataş hattında tramvay seferleri yapılamıyor. Tramvay seferlerinin durması trafiğin de aksamasına neden oldu....

Marmaray'da imdat kolu yüzünden yine arıza yaşandı!

Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray’da yine yolcuların imdat kolunu çekmesi sonucu arıza yaşandı. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı...

Marmaray seferleri neden durdu Haberi

Marmaray seferleri neden durdu

İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferlerin yapılamadığı belirtildi.


Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. Seferlerin yapılamadığını belirten görevliler, trenlerdeki yolcuları da indirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Komuta Kontrol Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Marmaray seferlerinin çift yönlü olarak enerji kesintisi nedeniyle yapılamadığı belirtildi.


TCDD'DEN AÇIKLAMA


TCDD Genel Müdürlüğü, Marmaray'ın Ayrılıkçeşme istasyonundaki elektrik ayırıcısındaki arıza nedeniyle seferlerin 1 saat durdurulduğunu açıkladı.


TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde Marmaray'da yaşanan arızayla ilgili haberlerin yer aldığı anımsatılarak, konuyla ilgili açıklama yapılmasının gerekli görüldüğü bildirildi.


Bugün saat 07.20'de Ayrılıkçeşme istasyonunda bulunan elektrik ayırıcısındaki arıza nedeniyle Marmaray seferlerinin durdurulduğunun belirtildiği açıklamada, bütün sistemin emniyet ve güvenliği yeniden kontrol edildikten sonra saat 08.20'de trenlerin...