20 / 04 / 2024

marmaray seferleri

marmaray seferleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Marmaray 5 dakikada bir çalışacak!

Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla sefer sayıları hafta içi 219’dan 333’e yükseltilecek.

Marmaray'ın yeni hatları açılıyor!

İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme - Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi taahhüt etti.

Marmaray 42 istasyonu bağlayacak!

Asya ile Avrupa kıtaları arasında deniz altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray, kısa sürede İstanbullular'ın vazgeçilmezi oldu. Sirkeci-Üsküdar arası ulaşımı 4 dakikaya düşüren sistemle bugüne kadar 75 milyon yolcu taşındı.

Marmaray Gebze-Halkalı banliyö hattını Çelikler Holding üstlendi!

İspanyol OHL firmasının yarım bıraktığı Gebze-Halkalı banliyö hattını Çelikler Holding tamamlayacak. Bakanlık firmaya 24 ay süre tanıdı, bu durumda Gebze-Halkalı banliyö etabının en iyi ihtimalle 2017 yılında hizmete girmesi öngörülüyor.

Marmaray'da günlük 274 olan sefer sayısı 333'e çıkarıldı!

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.

Marmaray 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladı!

Marmaray'ın son bir yılda taşıdığı 60 milyon yolcusuna, 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladığı hesaplandı.

Marmaray 1. yaşını kutluyor!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğünden (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim 2013 tarihinde hizmete giren Marmaray'ın, Ayrılık Çeşmesi-Kazlıçeşme kesiminin açılışından bugüne kadar 100 bin sefer yaptı.

Marmaray’ın 2. etabında işler maliyet artışı sebebiyle durdu!

İstanbul Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpaşa banliyö hatlarının iyileştirilmesini ve Marmaray’a bağlanmasını öngören projede çalışmalar, maliyet artışı gerekçesiyle durma noktasına geldi. Daha önce aynı sebeple ihaleyi İspanyol OHL firması almıştı.

Marmaray seferleri elektrik kesintisi nedeniyle 1 saat yapılamadı!

Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferler elektrik kesintisi nedeniyle yapılamadı...

Marmaray ilk 6 ayda 21,5 milyon yolcu taşıdı!

Asya ile Avrupa kıtalarını deniz altından tünelle bağlayan ve açılışı 29 Ekim 2013'te yapılan Marmaray ile kullanıma açıldığı tarihten bu yana ilk 6 ayında 21 milyon 353 bin 339 yolcu taşıdı.

Recep Bozlağan: Marmaray'a sistematik itibarsızlaştırma uygulanıyor!

İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, Marmaray'a karşı sistematik bir Marmaray'ın ulaşımının aksaması için bazı kişilerin sürekli imdat kollarını çekmesi üzerine vagonlara özel görevliler yerleştirildi...

Marmaray'da aşırı yoğunluk seferleri aksattı!

Açıldığı 29 Ekim'den bu yana ücretsiz hizmet veren ve yoğun ilgiyle karşılanan ve Asya ile Avrupa'yı denizin altından tünelle bağlayan Marmaray'da, hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı...

Marmaray'a yoğun ilgi sürüyor!

Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda, AA muhabirine açıklama yapan Kahraman, Marmaray'ın tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu, hem deniz hem de karadan geçen teknik bir proje olduğunu söyledi.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Nezih Küçükerden: Marmaray aceleye gelmişti!

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

Marmaray seferleri elektrik kesintisi nedeniyle 1 saat yapılamadı!

Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferler elektrik kesintisi nedeniyle yapılamadı...

Marmaray'da imdat kolu yüzünden yine arıza yaşandı!

Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray’da yine yolcuların imdat kolunu çekmesi sonucu arıza yaşandı. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı...

Marmaray'da aşırı yoğunluk seferleri aksattı!

Açıldığı 29 Ekim'den bu yana ücretsiz hizmet veren ve yoğun ilgiyle karşılanan ve Asya ile Avrupa'yı denizin altından tünelle bağlayan Marmaray'da, hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı...

Marmaray Yenikapı İstasyonu'nun tezyini 1 yıl sürdü!

Marmaray seferleri, herhangi bir aksaklık olmadan normal akışıyla gerçekleşiyor. Marmaray’ın Yenikapı İstasyonu, adeta bir müze gibi. Duvarları, şehrin tarihini 8 bin 500 yıl öncesine götüren objeleri yansıtan eserler süslüyor...

Marmaray seferleri durduruldu!

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor...

Marmaray hattı nereden nereye?

Toplam 440 adet araç kapasitesine sahip Marmaray projesi nde tren seferleri ise 2-10 dakikada bir yapılacak. Peki Marmaray hattı nereden nereye uzanıyor? İşte Marmaray güzergahı...

marmaray seferleri Haberi

marmaray seferleri

İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle 9-13 Mart tarihleri arasında Marmaray seferlerini saat 02.00'a kadar uzattı.

İstanbul'da Sibirya kökenli Aybar kar fırtınası beklenirken yetkililer önlemler almaya başladı. Kamu personeli idari izinli sayılırken, eğitime pazartesiye kadar tatil edildi. Vatandaşların ulaşım sıkıntısı çekmemesi için bir önlem de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından geldi.

Bakanlık açıkladı 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, vatandaşların ulaşım sıkıntısı çekmemesi için Marmaray seferlerinin 9-13 Mart tarihleri arasında saat 02.00'ye kadar uzatıldığını duyurdu.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferlerimiz 9-13 Mart tarihleri arasında gece saat 02: 00'ye kadar vatandaşlarımıza hizmet verecektir."

İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle #Marmaray seferlerimiz 9-13 Mart tarihleri arasında gece saat 02:00'ye kadar vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

— T.C. Ulaştırma ve...